Zin in de zomer

De winter begint alweer op een eindje te lopen. ‘s Avonds wordt het langzaamaan iets langer licht en dat is natuurlijk hartstikke fijn. Dat betekent dat we weer kunnen uitkijken naar de zomer. Festivals, zomerkleding, zwemmen, het hoort er allemaal bij. Lees hier wat de zomer nou zo geweldig maakt!

Winkelen

Een van de leuke dingen aan de zomer, is het winkelen. De winkels hangen vol met mooie zomerse kleding. Italiaanse shirts, korte broekjes, hemdjes, bikini’s, daar word je toch vrolijk van! Heerlijk winkelen en je garderobe voor de zomer inslaan, is erg leuk. Trommel dus je vriendinnen op en ga op zoek naar de leukste shirtjes, sandaaltjes of sieraden. Als je kledingkast is volgeladen met mooie kleding, kun je hier de leukste outfits mee maken. Zo is opstaan elke dag weer een feest. Ga dus lekker voor je kast staan, en kies een leuke outfit uit. Vrolijke kleurtjes, mooie kettingen en andere accessoires maken jouw outfit compleet.

Festivals

Een ander heerlijk fenomeen in de zomer, zijn de festivals. De echte liefhebbers struinen tijdens de zomer een heleboel festivals af. Lekker losgaan, een drankje doen en genieten van de buitenlucht. Dat is wat een festival zo leuk maakt. Spreek dus eens af met je vriendengroep en kies naar welke festivals jullie willen gaan. Maak hier een gezellige avond van met een hapje en een drankje, en natuurlijk veel voorpret over de festivals waar jullie heen gaan.

Zwemmen

Zwemmen kan haast ook niet ontbreken in de zomer. Het is heerlijk om na een lange werk- of schooldag even af te koelen in het zwembad. Ook een dagje aan het zwembad kan erg leuk zijn. Spreek dus een dag af waarop er warm weer is voorspeld, en geniet van een dagje aan het zwembad. Lekker zonnen, een drankje doen, en natuurlijk regelmatig een duik nemen in het zwembad! Een bezoekje aan een waterpark of pretpark is ook erg leuk in de zomer.

Picknicken

Een andere activiteit die perfect is voor de zomer, is picknicken. Een dagje in het park kan erg gezellig zijn. Van tevoren maak je natuurlijk een mand klaar met alle benodigdheden. Hier kun je heel divers in zijn. Ten eerste heb je een kleed nodig om op te zitten. Ook borden, bestek en bekers mogen niet ontbreken. Je kunt ervoor kiezen om echte borden, bekers en bestek mee te nemen. Echter kun je er ook voor kiezen om plastic bordjes, bekertjes en bestek mee te nemen. Dit is veel makkelijker meenemen en scheelt ook nog eens afwas. Denk er wel aan dat je een zak meeneemt voor het afval. Met eten en drinken kun je zo divers zijn als je zelf wil. Je kunt bijvoorbeeld broodjes meenemen die al belegd zijn met kaas en snijwaar. In een bakje kunt je komkommer, tomaat, wortel, augurk, paprika en sla meenemen. Dit kun je dan ter plekke beleggen. Andere leuke ideeën voor een picknick zijn salades, quiches, wraps, pannenkoeken, gekookte eieren of muffins. Een lekker vruchtensapje maakt je picknick helemaal af.

 

Heb je nu ook zo’n zin in de zomer? Voor leuke Italiaanse shirts kun je terecht bij Style Italy. Winkel hier dus alvast voor je zomerkleding en voor je het weet is het zover! Ook op festivals kun je je alvast voorbereiden door ze gezellig te plannen. Zo kun je alvast voorpret hebben voor de zomer.