Zaal huren Delft

Zaal huren Delft

Tennispark De Delftse Hout is meer dan alleen een tennispark. U kunt bij ons op het park een tennisbaan huren en zodoende een potje tennissen, maar er zijn bij ons nog veel meer mogelijkheden. Zo kunt u bij bij ons ook genieten van een fantastische lunchkaart en kunt bij ons heerlijk dineren. U kunt in ons tennispark zelfs een zaal huren! Delft heeft met Tennispark De Delftse Hout een multifunctioneel tennispark in haar gelederen die zijn weerga niet kent. Geen tennispark in het land is zo veelzijdig als ons en daar zijn we trots op. Ons park is voor allerlei partijen geschikt, zowel particulier als zakelijk. Kijk voor alle tarieven en meer informatie snel op onze website!

 

Tennispark De Delftse Hout: onderscheidend en veelzijdig

Tennispark De Delftse Hout is uniek in zijn soort. Zelden heeft dit land tennisparken gekend die van zoveel markten thuis zijn; tennissen, dineren, een zaal huren, Delft heeft het allemaal te bieden dankzij Tennispark De Delftse Hout. Ons park is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje: dankzij de beschikbare zalen kunt u samen met uw personeel eerst even vergaderen, vervolgens een potje tennissen en daarna ook nog eens genieten van een heerlijke lunch of diner.

 

Een dergelijk sportief bedrijfsuitje zal veel positieve gevolgen teweegbrengen binnen uw bedrijf. Het is een wetenschappelijk bewezen feit dat sportieve activiteiten de betrokkenheid van uw personeel verhogen en het ziekteverzuim juist verlagen. U leest het al: uitsluitend voordelen aan een zaal huren! Delft is goed bereikbaar en daarom is ook iedereen welkom bij ons op het park. Kijk voor meer informatie en contactgegevens op onze website!

 

Op ons tennispark is er veel mogelijk en we doen er alles aan om het u en uw gezelschap zoveel mogelijk naar uw zin te maken. Kijk snel op onze website als u interesse heeft!

This entry was posted in .