Woning kopen in Valencia

Veel mensen hebben het over een droom als ze praten over een huis kopen in Spanje. Maar het hoeft niet bij dromen te blijven! Ervaar het zelf en kijk naar een huis te koop in Valencia op ImmoVario. Je voelt je er snel thuis.

Valencia is namelijk een stad (en een regio) die alles te bieden heeft! Valencia is al vroeg gesticht door de Romeinen, namelijk in het jaar 138 voor Christus. De typische Romeinse architectuur werd uiteraard toegepast en is nog steeds te zien. Als rond 1400 was Valencia een zeer welvarende stad met een belangrijke haven.

En nog steeds is Valencia de moeite waard. Pal aan het strand gelegen heb je hier niet alleen zon en zee maar ook volop cultuur. Daarnaast kan je er genieten van de Mediterrane keuken (denk bijvoorbeeld aan de heerlijke Paella of een lekker 3 gangen lunch menu) en het heerlijke Spaanse tempo van leven. Een kort slaapje na de lunch is heel aantrekkelijk!

Vaak is het moeilijk om overzicht te krijgen wat er zoal te koop is in Spanje. Daarom is het handig om op een website te kijken die het aanbod van de Spaanse makelaars combineert. En dan vooral de aantrekkelijke woningen waarvoor je naar Spanje wilt komen!  Vul vandaag nog je criteria in op de site en zie wat er voor jou op de markt is!

This entry was posted in .