Winkelketen Big Bazar komt met nieuwe formule

De Action is al een tijd niet meer het enige concept waarbij goedkope maar kwalitatieve producten centraal staan. Een keten die flink groeit en uitbreid met nieuwe vestigingen is de Big Bazar. Op 2 april werd een nieuwe winkel geopend aan de Танго Kalverstraat mis in Amsterdam. Het is niet zomaar een extra vestiging, want de keten probeert iets nieuws uit in dit cheap nba jerseys filiaal.

Dit is namelijk de eerste zaak die volgens een nieuwe formule is ingericht. Er zijn namelijk een aantal wijzigingen ten opzichte van het traditionele concept. Zo is de Amsterdamse vestiging twee tot drie cheap NBA jerseys keer kleiner dan bestaande filialen. In deze winkels wordt je langs (bijna) alle schappen geleid maar de nieuwe vestiging zou volgens een nieuwe huisstijl zijn ingericht.

Big Bazar biedt een groot assortiment want consumenten kunnen Fun!! onder meer speelgoed, verzorgingsproducten, accessoires voor in huis en schoonmaakartikelen kopen. Er worden regelmatig A-merken tegen interessante prijzen aangeboden. Verder lijkt het concept veel op de Action waar kleine prijzen voor leuke producten gevraagd worden.

Sterke groei

De discountketen maakt een sterke groei door, want in 2013 cheap jerseys werden er 43 nieuwe filialen Groene geopend. Daar kwamen in 2014 nog vier zaken bij. Onder meer in wholesale nfl jerseys Amsterdam, Purmerend en Drachten werden vestigingen geopend door de gmail Big Bazar. Het totale cheap NFL jerseys aantal winkels komt daarmee uit op 120. In de komende maanden moeten er nog veertig tot vijftig nieuwe vestigingen bijkomen.

Uiteindelijk verwacht de keten door te groeien naar meer dan 200 winkels. Dat is een mooi aantal, want Big Bazar is pas in 2007 opgericht. Het is een onderdeel van Blokker Holding waaronder meer de Marskramer, Xenos, Intertoys en Leen Bakker vallen.

This entry was posted in .