Werken op vakantie?

Veel mensen hebben er last van: je gaat eindelijk op vakantie waar je cheap nba jerseys lang naar hebt uitgekeken, pakt je koffers en handbagage koffer, maar je neemt de stress van thuis mee. Psycholoog Jeffrey Wijnberg geeft ontspanningstips.

Niets doen of iets doen?

Volgens Wijnberg zitten mensen zo vast in laserpennen een bepaald ritme, dat ze op vakantie geen wholesale nba jerseys rust in hun kont kunnen krijgen en dingen willen doen. Mensen zijn nu eenmaal niet gebouwd om niets te doen. We voelen ons verplicht om dingen te doen, maar op vakantie wil je dat niet. Mensen gaan zich dan weer verplichten om niets te doen, terwijl dat weer stress mee kan brengen omdat we juist dingen willen doen. Volgens Jeffrey moeten we juist van dat gevoel af om op vakantie niets te doen en alles moeten loslaten. Het is ook niet niks om Coaching zomaar even een totaal andere levensstijl aan te nemen. Dat is stressvol!

Gewoon doorwerken

De huispsycholoog van VROUW vindt zelfs dat we Art tijdens onze vakantie gewoon verder moeten werken. Als je dat ritme prettig vindt, waarom zou je dat dan veranderen op vakantie? Je hebt nog steeds het vakantiegevoel, want je hoeft niet naar je werk te gaan en wholesale jerseys je bent in een heerlijke, andere en inspirerende omgeving. Ga lekker uit eten, laat het hotel je kamer schoonmaken en ontspan als je het gevoel hebt dat je dat wel kan gebruiken.

Quality-time

Moeders hebben de zwaarste baan van de wereld, maar zij hebben toch ook een vakantiegevoel als ze met hun kinderen weggaan? Heel de dag zijn moeders bezig met op hun kinderen cheap jerseys letten. Als hun kinderen Bazar het fijn hebben, hebben zij dat doorgaans ook. Ouders kunnen van de tijd profiteren wanneer hun kinderen in bed liggen. Ga een potje kaarten aan het cheap mlb jerseys zwembad of voor de camper of heb diepgaande Course gesprekken bij een glaasje wijn. Zodra op je thuiskomt ben je weer helemaal klaar voor het leven.