Werkblad kopen gemakkelijk en snel

Een werkblad kopen, dat klinkt eenvoudig maar er komt nog aardig wat bij kijken. Want wat voor soort klusser ben jij? Ben jij dagelijks in je schuurtje aan het hobbyen? Of voer jij eens in de zoveel tijd eens een klus uit? Dit maakt namelijk verschil voor de dikte van jouw werkblad. Voor intensief gebruik is het namelijk van belang dat het blad wat dikker is. Zo zal het minder snel slijten. Voor passief gebruik van het werkblad, maakt het niet zo veel verschil. Het materiaal daarentegen zal wel uitmaken waarvoor je kiest bij een werkblad kopen. De opties zijn eindeloos. Alle mogelijkheden worden hieronder besproken.

 

Werkblad vervangen

Je kan er dus voor kiezen om enkel te gaan voor een werkblad kopen. De kastjes of lades die je in de werkbank wilt kan je dan zelf plaatsen. Of wanneer je oude werkblad is versleten koop je een los nieuw werkblad. Kopen is eenvoudig en het monteren van je werkblad is ook geen hogere wiskunde. Een werkblad kan natuurlijk versluiten door veelvuldig gebruik. Ook kan het voorkomen dat het materiaal van oudere werkbladen op den duur kwetsbaar wordt. Al met al wordt het dan dus hoog tijd om het werkblad te vernieuwen. De kastjes van de bank zijn verder nog van goede kwaliteit, dus die kan je natuurlijk gewoon blijven gebruiken.

 

Werkblad kopen

Er zijn vele verschillende opties voor het kopen van een werkblad. De afmetingen zijn zeer uiteenlopend. Standaard uitgevoerde mate zijn als volgt:

– 75 x 75 cm                       – 200 x 75 cm

– 100 x 75 cm                     – 200 x 90 cm

– 114 x 59 cm                     – 200 x 100 cm

– 150 x 75 cm                     – 250 x 75 cm

– 150 x 100 cm                   – 250 x 100 cm

Het materiaal is ook zeer divers.

 

Online bestellen

Een werkblad kopen doe je via werkbanken.nl. In de webshop kan je al jouw wensen doorgeven en direct online bestellen. Snel en gemakkelijk wordt het direct thuis geleverd. Wil je toch liever even langskomen? Neem dan contact op met de klantenservice en plan een afspraak. Het ophalen van jou bestelling kan van maandag tot en met vrijdag van 7 tot 16 uur.

This entry was posted in .