Werkbanken

Werkbanken

Bij Werkbanken.nl kunt u veel verschillende werkbanken in alle soorten en maten vinden.  Ons aanbod os uitgebreid en gevarieerd omdat we weten dat iedere werkbank aan specifieke en persoonlijke wensen moet voldoen. Of u nu op zoek bent naar verplaatsbare of niet verplaatsbare werkbanken: bij ons bent u aan het juiste adres.

 

Werkbanken bij Werkbanken.nl

Onze werkbanken zijn samengesteld uit uitsluitend hoogstaande materialen. Hierdoor zijn ze geschikt voor vrijwel alle toepassingen, zowel lichte als zware werkzaamheden. Voorbeelden van werkzaamheden die geschikt zijn voor onze werkbanken zijn verpakkings-, montage-, reparatie- en inspectiewerkzaamheden.

 

Onze werkbanken zijn te combineren met bijvoorbeeld ladenblokken, bodemlegborden en voetensteunen. Op deze manier kunt u uw werkbank volledig samenstellen en personaliseren, precies op de manier waarop u wilt. Zo kunt u uw werkbank inrichten op basis van de werkzaamheden waarvoor deze gebruikt zal gaan worden.

 

Naast werkbanken verkopen we bij Werkbanken.nl onder andere ook werkbladen en werktafels. Ook kunt u bij ons aanbouwmodellen kopen om uw bestaande werkbank uit te breiden. Ons volledige assortiment kunt u bekijken op onze website.

 

Over Werkbanken.nl

Bij Werkbanken.nl zijn we al jaren gespecialiseerd in het fabriceren en produceren van kwalitatief hoogstaande werkbanken, -tafels en –bladen. Onze producten zijn samengesteld uit de beste materialen en zijn praktisch onverwoestbaar.

 

Wij hebben een aantal series in huis die allemaal hun eigen werkbanken huisvesten. Deze series zijn BW1 1500 mm, BW2 2000 mm, BW3 2500 mm, BO op maat, BS geheel staal en BM verrijdbaar. Als u meer informatie over deze series wilt kunt u een kijkje nemen op onze website, en u kunt natuurlijk ook te allen tijde contact met ons opnemen.

 

Professionaliteit en service zijn onze belangrijkste kernwaarden en dat merkt u aan alles wat we doen. Een goede prijs-kwaliteitverhouding is onze prioriteit.

 

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

This entry was posted in .