Wat is een maaltijdservice

De maaltijdservice is ontstaan uit de behoefte van ouderen. Ben je ziek of is het onverantwoord zelf te koken, dan is de maaltijdservice van welling facilitair de perfecte oplossing. Het is dé manier om gezond te kunnen blijven eten zonder dat je daar zelf energie in moet steken. Zeker nu de overheid in het nieuwe zorgstelsel ervan uitgaat dat ouderen zo lang mogelijk op zichzelf moeten blijven wonen, is de maaltijdservice een welkome aanvulling. Hoe dit in zijn werk gaat vertel ik graag hieronder.

Volop keuze in gerechten

Er zijn natuurlijk vele aanbieders van maaltijden. Over het algemeen kan worden gesteld dat de kwaliteit van de maaltijden goed is. Veel aanbieders hebben oog voor de versheid van hun producten, maar vooral de gezonde varianten nemen een belangrijke plaats in. Omdat de gevestigde aanbieders al veel ervaring hebben kunnen opdoen staan er maaltijden op het menu die vooral door de ouderen worden gewaardeerd; aardappels, groenten en een toetje. Maar de doelgroep wordt steeds groter. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van de service. Vandaar dat ook vitale ouderen, alleenstaanden en mensen met een volle agenda de maaltijdservice hebben ontdekt. Gezond eten zonder poespas is niet alleen voor ouderen een luxe.

Maaltijdservice voor iedereen

Heel veel mensen hebben geen tijd om boodschappen te doen of vinden het niet prettig en ongezellig om voor zichzelf te koken. De aanbieders spelen ook in op deze doelgroep. De standaard menu’s zijn inmiddels uitgebreid met buitenlandse gerechten zoals pasta’s en Indische gerechten. Omdat de gerechten dusdanig worden verpakt dat ze enkele dagen in de koelkast kunnen worden bewaard wordt er vaak voor meerdere dagen besteld. Zo is er altijd keuze en kan men eten wat en wanneer men dit wil. Het enigste wat hiervoor nodig is, is een magnetron om de gerechten op te warmen. Kijk voor meer services op wellingfacilitair.nl