Waarom Apple?

Je houdt ervan of je vindt het verschrikkelijk, een middenweg is er nagenoeg niet. Ben je pro Apple? Dan kun je dit artikel gerust verder lezen. Ben je er tegen? Dan adviseer ik je om te stoppen met lezen, want je bent het er toch niet mee eens. Ben jij toch nog een van die zeldzame mensen die van twee walletjes eet? Dan is het nu tijd om je volledig te overtuigen en je te verwelkomen aan de Apple kant. Mochten er nog mensen zijn die denken dat het over een stuk fruit gaat? Stop dan ook maar gewoon met lezen. Wij geven jullie zeven redenen om voor Apple te kiezen. De fans kunnen dit artikel zien als een bevestiging van wat ze zelf al dachten en voelden.

 

Prijsbeleid

De Android fans schreeuwen allemaal dat Apple veel te duur is. We geven toe dat de nieuwste iPhone wat prijzig is, maar ook dat heeft te maken met de ambitie van Apple. Niet iedereen kan het zich veroorloven, maar iedereen wil het hebben. Het is namelijk geen bedrag dat niet haalbaar is en veel mensen sluiten zich graag aan bij de Apple gebruikers en hebben die prijs er daarom voor over. Nu geldt dat niet voor iedereen en daarom is er ook een goedkopere manier om aan een iPhone te komen. Wat dacht je van de prachtige refurbished iPhone 5S? Een recent model met veel opties en de prachtige Apple uitstraling. Omdat het hier gaat om een refurbished iPhone, is het betaalbaar voor een veel groter publiek en daarmee sluit Apple niemand meer uit.

 

Vertrouwen

Apple straalt veel vertrouwen uit en daarom heeft het merk veel loyale klanten. Ook degene die ondertussen een keer wat anders probeert, komt altijd terug bij het oude vertrouwde merk. Dat komt omdat ze service leveren en een gebruiksvriendelijk besturingssysteem hanteren. Niet voor niks heeft Apple een gigantische grote aanhang en een achterban waar je u tegen zegt.

 

Leiders

Komt Apple met een nieuw product, dan wordt daar een feestje van gemaakt. Er wordt lang toegeleefd naar de nieuwe iPhone of iPad. Apple heeft ook enkel medewerkers in dienst die heilig achter het merk staan. Zij werken met liefde en passie om de Apple producten beter te maken. Zij zien een iPhone niet als een gewone smartphone, maar eerder als een bijzonder kunstwerk of als de kers op de taart. Dat is waar zij al hun tijd in hebben gestoken en dat merk je als consument. Ook als concurrenten de markt dreigen te veroveren, slaat Apple keihard terug en blijft steevast bovenaan staan.

 

Verwachtingen

Omdat elk product beter en nog mooier is, zijn de verwachtingen van de consumenten hoog. Apple weet deze toch altijd waar te maken. Ze overtreffen de verwachtingen zelfs. Ze waren de eerste met de vingerafdruk en met de Apple Watch. Ze denken in de toekomst en passen de nieuwste technologieƫn toe. Dat allemaal om het zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

 

Het kan je niet ontgaan

We hebben het hier boven al een keer genoemd, maar als er een nieuw Apple product wordt gelanceerd, kun je er niet onder uit. Het is bijna een wereld gebeurtenis en iedereen wil er deel van uit maken. De spanning loopt hoog op en mensen liggen dagen lang voor de winkel tot het nieuwe product verkrijgbaar is. De lancering op zich is ook groots. Grote zalen met mensen die allemaal aandachtig luisteren naar degene die het nieuwe product gaat onthullen. Er wordt een hele introductie bij bedacht en dat is niet alleen: Tadaaa, hier is het.