Vrijgezellenfeest in Rotterdam

Als je beste vriendin of iemand uit je vriendinnengroep binnenkort gaat trouwen, is het tijd om een vrijgezellenfeest te organiseren. Rotterdam is een leuke stad om dit vrijgezellenfeest te houden, er zijn namelijk veel activiteiten te doen waaruit je kunt kiezen. Parkeren in Rotterdam is ook geen enkel probleem. Bij Q-Park kun je namelijk veilig en comfortabel parkeren in Rotterdam.

Vrijgezellenfeest fotoshoot

De vrijgezellenfeest fotoshoot kan erg leuk zijn om te doen. Het is namelijk een heel arrangement wat wordt aangeboden. Je kunt een thema voor de fotoshoot kiezen, bijvoorbeeld Vintage of Pin-up. In deze stijl wordt jullie haar en make-up gedaan. Dit gebeurt onder het genot van een glaasje prosecco. Hierna worden jullie helemaal in stijl op de foto gezet.

Kookworkshop

Als de aanstaande bruid een kookliefhebber is, kun je ook kiezen voor een kookworkshop. Tijdens deze kookworkshop wordt er lekker eten bereid onder professionele begeleiding. Er zijn ook diverse thema’s mogelijk en je kunt natuurlijk altijd zelf je wensen opgeven. Deze workshop is erg gezellig en natuurlijk heel lekker.

Beauty vrijgezellenfeest

Verder kun je kiezen voor een beauty vrijgezellenfeest. Tijdens deze middag wordt de hele vriendinnengroep in de watten gelegd. Schoonheidsbehandelingen, nagels, haar, alles komt aan bod. Voor de aanstaande bruid is dit een heel leuk en ontspannend vrijgezellenfeest. Bovendien is ze zo al helemaal klaar voor de grote dag. Je kunt een thema kiezen en tijdens deze middag kun je genieten van lekkere hapjes en drankjes.

Workshop disco dansen

Een wat actiever vrijgezellenfeest, is de workshop disco dansen. Tijdens deze workshop gaan jullie los op disco muziek, dit levert veel plezier op. Jullie leren disco moves en er komen veel bekende disco liedjes aan bod. Tijdens deze workshop staat gelach en plezier gegarandeerd.

Floating en walking dinner

Dit is een heel origineel vrijgezellenfeest. Het feest begint namelijk met een voorgerecht in een leuk restaurant, hierna stap je in de boot. Tijdens de boottocht leer je van alles over Rotterdam vroeger en nu. Hierna ga je naar het tweede restaurant voor het hoofdgerecht. Een wandeling onder leiding van een professionele stadsgids brengt je naar het derde restaurant. Hier kun je genieten van een grand dessert en een kopje koffie of thee.

Speelfilm of lipdub maken

Dit vrijgezellenfeest is voor de echte dramaqueen. Tijdens dit feest kan ze al haar kwaliteiten namelijk laten zien. Een comedy, romantisch drama, videoclip of lipdub behoren tot de mogelijkheden. Dit zorgt voor heel veel plezier. Het eindresultaat kun je bekijken op een filmavond met de vriendinnengroep en misschien kun je hem zelfs wel afspelen op de bruiloft. Dit kan voor een leuke herinnering zorgen.

Flyboarden

Flyboarden is een wel heel spectaculair vrijgezellenfeest. Tijdens dit flyboarden word je door middel van water omhoog geduwd en kom je misschien wel meters boven het water uit. Dit geeft een heel spectaculair gevoel, perfect dus voor een vrijgezellenfeest.

Workshop cupcakes bakken

Dit vrijgezellenfeest is ideaal voor de echte zoetekauw. Tijdens de workshop leer je namelijk hoe je hele leuke maar ook lekkere cupcakes kunt maken. Na afloop moet er natuurlijk even geproefd worden, en de rest neem je lekker mee naar huis. Tijdens het bakken kan er gezellig worden gekletst en gelachen. Ook dit kan een heel leuk vrijgezellenfeest worden.

 

Welke activiteit je ook kiest voor het vrijgezellenfeest, met een leuke vriendinnengroep wordt het zeker geslaagd. Een leuke herinnering voor de aanstaande bruid, maar natuurlijk ook voor de rest van de groep. Parkeren in Rotterdam doe je makkelijk bij Q-Park, wanneer je naar Rotterdam gaat voor het vrijgezellenfeest.