Vordering verkopen

Verkopen van je vordering

 

Als jij een openstaande vordering heb op iemand en diegene wilt maar niet betalen. dan kun je zelf een incassotraject starten maar je kunt ook je vordering verkopen. Je kunt jouw vordering op verschillende sites aanbieden er zullen dan kopers reageren.

Een van zo’n website is verkopenvanjevordering.nl.

 

Het idee van verkopen van je vordering

Het idee is ontstaan doordat er veel facturen niet betaald werden maar de schuldeiser geen tijd en geld had om de factuur te laten incasseren door incassobureau. Dus alle openstaande facturen gingen verloren dat is jammer dus daarom is het idee ontstaan om de vorderingen van de mensen over te kopen, zo kregen de schuldeisers toch nog een klein deel van hun geld en de vordering wordt toch betaald.

 

Akte van cessie

In de incasso en credit branche wordt veel gesproken over akte van cessie. Maar wat is precies akte van cessie?

Een akte van cessie is een schriftelijke overeenkomst tussen een kopende en verkopende partij. Deze is pas officieel als beide partijen de akte van cessie hebben ondertekend.

 

Voor wie is verkopen van je vordering bedoeld

Het is bedoeld voor iedereen die een vordering wilt verkopen. Het maakt niet uit om wat voor bedrag het gaat, ook maakt het niet uit of het om een particulier of een bedrijf gaat.

Kijk voor meer informatie voor je vordering verkopen op verkopenvanjevordering.nl.

This entry was posted in .