Verschillende soorten vloeren

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten vloer voor in huis. Wilt u een nieuwe vloer laten leggen, maar weet u nog niet wat voor vloer u wilt? Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden van een nieuwe vloer voor in huis. Wanneer u meer kennis heeft over het aanbod verschillende vloeren zal de keuze een stuk makkelijker zijn!

Laminaat, parket, tapijt…

Natuurlijk kunt u gewoon kiezen voor een nieuw tapijt of een nieuwe laminaatvloer, maar wij vertellen u graag wat meer over de mogelijkheden van een nieuwe vloer. Deze gaan namelijk veel verder dan laminaat, parket en tapijt.

Marmoleum Click

Een Marmoleum Click vloer is laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk. Wilt u graag een vloer met verschillende ontwerpen? Dan is een Marmoleum Click vloer echt iets voor u. De panelen van deze vloer zijn namelijk maar liefst in 23 verschillende kleuren verkrijgbaar. Daarnaast is deze vloer eenvoudig te leggen dankzij het unieke clicksysteem.

Flotex vloer

Een Flotex vloer is een unieke textiele vloerbedekking en erg geschikt als vloer in uw woning. Dankzij de hoge slipvastheid is een Flotex vloer een veilige vloer. Daarom wordt de vloer niet alleen veel toegepast in huizen, maar ook in bedrijfspanden.

Een ander groot voordeel van een Flotex vloer is dat deze erg duurzaam zijn. Zo maakt u ook nog een bewuste keuze en draagt u een steentje bij aan een beter milieu.

Allura Flex

Wanneer u op zoek bent naar een wat luxere vloer voor in uw woning is de Allura Flex heel geschikt. De Allura Flex is verkrijgbaar in vinyltegels of stroken. De stroken en tegels zijn van het ultieme PVC gemaakt en kunnen los gelegd worden. Wanneer u deze vloer aanschaft bij Forbo Flooring, is deze ook nog eens duurzaam. Bij de productie van de Allura Flex wordt namelijk alleen gebruik gemaakt van groene stroom en wordt er optimaal gebruik gemaakt van gerecycled materiaal.