Verschillende handtassen

Herinner je jou eerste handtas nog? Wanneer je ouder wordt, begin je verschillende soorten handtassen te kopen op basis van je wensen en smaak. De perfect handtas kan je outfit en look helemaal compleet maken. Een handtas is uiterst persoonlijk en gebruik je vaak voor meerdere dagen achter elkaar. Je moet daarom een handtas kiezen die bij je levensstijl en look past. Hieronder een lijst met verschillende soorten handtassen wat je keuze al een stukje vergemakkelijkt.

Bowling bag

Dit is een ronde middelgrote handtas die lijkt op de vorm waarmee ze vroeger gebruikten om bowlingballen te dragen. Hieruit blijkt maar weer eens dat fashion nooit uit de mode raakt. Deze 1990’s geïnspireerde handtas is voor jou de perfecte handtas als je iets zoekt waar je redelijk wat in kan doen en mee kan nemen naar het kantoor.

Tote tas

Dit is een grote rechthoekige handtas met twee riemen en een open bovenkant. Dit is misschien wel een van de meest stijlvolle handtassen van dit seizoen. De middelgrote tot grote handtas is zeer geschikt wanneer je gaat brunchen met je vriendinnen

Shopping bag

Dit is een grote handtas dat in staat is om veel gewicht te weerstaan. Brengt u veel tijd door op de markt in het weekend? Of vind je papieren tassen niet mooi en ongemakkelijk? Deze handtassen, vaak verkrijgbaar in felle kleuren, zijn zeker een stijlvol alternatief. Ze zijn ook perfect om mee te nemen naar het strand.

Satchel bag (container tas)

Dit is een middelgrote tot grote handtassen met handvatten aan de top. De ideale gelegenheid om deze handtassen mee te nemen is een roadtrip.

Wanneer je op zoek bent naar veel verschillende trendy handtassen kun je het beste een kijkje nemen op de online tassen winkel Hellobags. Deze webshop heeft een groot en leuk assortiment met scherpe prijzen. Vaak ontvangt u de bestelling al de volgende dag.