Verplaatsbare wanden besparen een grote verbouwing

Verschilt de samenstelling van medewerkers op kantoor wel eens? Of wisselen teamsamenstellingen zich vaak af in verschillende projecten? Dan kan het handig zijn om gebruik te maken van verplaatsbare wanden in de kantoortuin.

 

Voordelige herindeling

Met verplaatsbare wanden kun je er voor zorgen dat gedeelten in de kantoorruimte worden afgescheiden van de rest. En dat op een tijdelijke basis. Met een verplaatsbare wand is er namelijk geen ingrijpende verbouwing nodig voor een vaste wand. Door middel van deze wanden worden de muren eenvoudig verplaatst om een nieuwe indeling te creëren. Dat allemaal met een eenmalige aanschaf, waar nog jarenlang gebruik van kan worden gemaakt.

Geluidshinder beperkend

Het is voor niemand fijn om in een groot kippenhok zijn werk te moeite doen. Overal hoor je mensen overleggen of telefoontjes plegen. Het is prettig als de werkomgeving enigszins rustig is, zodat wanneer jij je wilt concentreren, je niet wordt afgeleid. Verplaatsbare wanden zijn hiervoor de ultieme uitkomst. Het geluid wordt gefilterd en binnen een grote ruimte is het mogelijk om het op te delen in kleinere ruimtes. Zo wordt het kleine en knusse gevoel van een prettige werkplek meer tot zijn recht gebracht.

 

Verplaatsbaar op elk moment

Het is dus ideaal om voor tijdelijke indelingen gebruik te maken van verplaatsbare wanden. Zo staan deze wanden niet vast, maar kunnen op ieder gewenst moment verplaatst worden. Een metertje om of een compleet nieuwe kantoorindeling, het kan allemaal. Geluidsoverlast wordt beperkt, maar een snelle communicatie met collega’s aan de andere kant van de wand wordt niet beperkt. Het prettige is dat de kantoorruimte nog wel grotendeels open blijft, dus zijn de communicatielijnen snel gemaakt. Enkel het geluidsoverlast en de schikking van een aantal mensen uit een project zijn met deze wanden te realiseren.

 

Voor verplaatsbare wanden moet je bij Brakel Totaal Project zijn. Zij produceren, leveren en monteren deze wanden allemaal zelf. Voor meer informatie of contact, neem je een kijkje op de website.