Uw tapijt weer zo goed als nieuw!

Vlekken in het tapijt die er maar niet uit lijken te gaan? Ongewenste geuren aan het tapijt of heeft u het tapijt al een tijd maar is deze nog nooit gereinigd? Allemaal redenen om een tapijt reinigen te gaan doen. Misschien heeft u al allerlei middeltjes geprobeerd en adviezen gelezen op forums. Vaak helpt dit niet, want voor tapijten zijn andere technieken nodig. Technieken met kracht en speciale reinigingsmiddelen. Bent u echt ten einde raad? Dan is het juiste artikel dat u leest. Want tapijt reinigen is mogelijk bij schoonmaakservice R. de Jong. Uw tapijt weer zo schoon en mooi als vroeger, dat kunnen zij realiseren. Tapijt reinigen is niet alleen van belang als er vlekken in het tapijt zitten. Ook na een tijd het tapijt gebruikt te hebben, zal er sneller slijtage optreden als u het tapijt niet reinigt. Het vuil wordt dan steeds meer in het tapijt gelopen, wat op langer termijn voor extra slijtage zorgt. Dat wilt u natuurlijk voorkomen.

 

De technieken voor tapijt reinigen van schoonmaakservice R. de Jong

Schoonmaakservice R. de Jong heeft al veel ervaring met schoonmaken en beschikt daarom over de beste technieken. De technieken die schoonmaakservice R. de Jong gebruikt voor tapijt reinigen verschillen per tapijt. Ieder tapijt is anders en alle soorten vervuiling zijn verschillend. Dat maakt dat zij verschillende soorten technieken gebruiken. De technieken op een rij:

  • Bonnetmethode voor lichte vervuiling
  • Droogpoederreiniging voor normale vervuiling
  • De sproei-extractiemethode voor zware vervuiling

 

Tapijt reinigen door schoonmaakservice R. de Jong

Bij schoonmaakservice R. de Jong kan je niet alleen maar terecht voor tapijt reinigen. Voor kleding, gevelreiniging en alle andere soorten schoonmaak zijn zij ook in te huren. De mogelijkheden zijn allemaal te vinden op de website. Met al meer dan 25 jaar ervaring weten zij precies wat er nodig is voor goede schoonmaakwerkzaamheden. Neem gerust contact op wanneer u geïnteresseerd bent.