Uw glas wilt u zeker toch ook streeploos?

Uw glas wilt u zeker toch ook streeploos?

Wanneer u uw ramen van boven naar beneden zeemt, heeft u minder kans op strepen. Zo voorkomt u namelijk dat er nog druppels met vuil naar beneden lopen, over het gedeelte die u net heeft schoongemaakt.

Met een trekker op een lange steel kunt u elk plekje bereiken. Een goede trekker laat geen enkel druppeltje achter. Zo krijgt u dus stralend schone ramen!

Wanneer u uw ramen wast in de volle zon, droogt er veel water vanzelf op. Dit heeft als gevolg dat er strepen en opgedroogde druppels te zien zijn na de wasbeurt. Was daarom uw ramen wanneer het buiten bewolkt is.

De randen en vooral de hoekjes zijn echte verzamelpunten van vuil. Wanneer u hier wattenstaafjes gebruikt, kost het maar een kleine moeite om al het vuil goed weg te krijgen. En door deze schone randen, oogt het geheel gelijk ook een stuk schoner!

Oude t-shirts absorberen goed en pluizen niet. Gebruik ze daarom eens om de ramen mee te wassen. Zo eenvoudig kan het zijn!

Om uw houtwerk niet te beschadigen is het verstandig om zo weinig mogelijk schoonmaakmiddel en water op uw houtwerk terecht te laten komen. Gebruik daarom kleine beetjes, in plaats van in één keer heel veel.

Door één kop ontsmettingsmiddel met één kop water en één eetlepel azijn te mengen, krijgt een zeer effectief schoonmaakmiddel. Stop dus met het kopen van allemaal dure bussen en maak het beste middel zelf.

Wanneer u een beetje glasspoelmiddel in uw sopje doet, gaan uw ramen als nieuw glanzen.

Merkt u op dat u toch nog wat strepen heeft zitten? Dan kunt u er overheen boenen met een oude krant. Maak een propje, wrijf over de strepen en in een handomdraai zijn alle strepen verdwenen.

Probeer het werk wat leuker te maken, zet een leuk muziekje aan en geniet van de frisse lucht. Doordat dit het werk wat leuker maakt, bent u eerder geneigd er wat meer tijd voor te nemen. Meer tijd voor het werk, levert een mooier eindresultaat op!

Krijgt u uw ramen niet mooi glanzend schoon? Dat kan betekenen dat uw ramen lek zijn of dat er veel krasjes op uw glas zitten. Neem dan contact op met uw glaszetter om u te laten informeren over de mogelijke oplossingen