Uit eten (Zuid Holland) verbroederd

Binnenkort een etentje gepland? Met vrienden, familie of collega’s? Het maakt niet uit, want voor welk gezelschap dan ook: eten verbroederd. Heb je iets te vieren, dan kan je dit doen door een etentje. Uit eten gaan kan ook als je elkaar weer eens goed wilt spreken, want je hebt er alle tijd voor. Een gezellige eetgelegenheid kan daar natuurlijk goed aan bijdragen. Mocht je op zoek zijn naar uit eten Zuid Holland, dan zou de historische stad Delft zeker een goede aanrader zijn.

 

Uit eten Zuid Holland

In Delft zijn er tientallen eetgelegenheden te vinden in het centrum. Waar je een ultieme sfeer voor uit eten Zuid Holland zult proeven, is op de Beestenmarkt in Delft. Dit grootste plein van Nederland kent meer dan elf verschillende eetgelegenheden. Een daarvan is Belgisch Bier Café Belvédère. De naam zegt het al. Het is een biercafé met Belgische pintjes. Ook wel een grand café genoemd. In dit Bourgondische restaurant kan je met ieder gezelschap prima terecht. De geschiedenis van dit pand is dat er vroeger een ijssalon heeft gezeten. Ook een studentensociëteit heeft zijn vesting plaats op de Beestenmarkt gekend.

 

De kaart

De uitgebreide dinerkaart van Belgisch Bier Café Belvédère zal voor iedereen iets naar smaak bieden. Er is absoluut voor ieder wat wils. Vlees, vis of vegetarisch, het kan allemaal. Als voorgerecht kan je bijvoorbeeld kiezen voor de gerookte zalm, groentekroketjes, carpaccio of een heerlijke huisgemaakte tomatensoep. Ben je een echte Bourgondiër, ga als hoofdgerecht dan voor de Ierse biefstuk, Parelhoen of Beenham. Voor de visliefhebbers is er ook een grote keuze uit forel, tonijn, sliptong of mosselen. Ook voor de kleintjes is er een speciaal menu samengesteld.

 

Voor een gegarandeerd geslaagde avond dineren, kom je naar Belgisch Bier Café Belvédère. In Delft kan je heerlijk uit eten. Zuid Holland met zijn Delftse topper.

This entry was posted in .