Tweedehandsauto.nl met een Google Zoekvolume van 1 miljoen per maand snel gevonden

Tweedehandsauto.nl is gestart.

De nieuwe startup uit Gorinchem richt zich vol op de competitieve auto advertentie markt. Maar met een Google zoekvolume van gemiddeld 1 miljoen per maand op “Tweedehands” en “Auto” verwacht de startup snel gevonden te worden.

Maar er is meer. Niet alleen de vindbaarheid zal voor (ver)kopers een groot voordeel zijn, maar ook het totaalaanbod van Tweedehands Auto’s, Auto Onderdelen en Auto Services is van toegevoegde waarde. Zo kunnen particulieren en bedrijven naast auto’s, ook auto onderdelen vinden. Daarnaast kunnen auto bedrijven die een specifieke dienst aanbieden, zoals: APK keuring, schade herstel, taxatie en monteurs advertenties plaatsen. Hierdoor is Tweedehandsauto.nl een ideaal platform voor “cross selling” door autobedrijven enerzijds en een totaalaanbieder voor kopers anderzijds.

Adverteren op Tweedehandsauto.nl is gratis in tegenstelling tot haar concurrenten die tarieven van € 25 en meer berekenen voor het plaatsen van een enkele advertentie.

De website is volledig mobiel geschikt en op korte termijn volgen Apps voor zowel IOS als Android.

“Met tweedehandsauto.nl is er een nieuwe speler op de auto advertentie markt die het verschil kan maken door haar vindbaarheid, focus op de automotive en diversiteit aan aanbod”.

This entry was posted in .