Trouwlocatie Gouda

Trouwlocatie Gouda

Gaat u binnenkort trouwen en bent u nog op zoek naar een leuke trouwlocatie Gouda en omstreken? Zoek dan niet verder: Gasterij Vergeer is uw beste optie! Wij zijn door de gemeente aangewezen als officiële trouwlocatie en we hebben alles in huis om uw trouwdag perfect te maken. Met onze ervaring van meer dan 45 jaar weten we precies hoe een trouwdag organiseren in zijn werk gaat.

 

U kunt uw volledige trouwdag bij Gasterij Vergeer organiseren, zodat u en uw gasten tussendoor niet hoeven te reizen. Uw huwelijk zal officieel worden voltrokken door de ambtenaar van de burgerlijke stand. Na het ‘ja-woord’ wordt de bruidstaart aangesneden en kunnen de felicitaties in ontvangst worden genomen. Er wordt getoost, gedanst en er worden foto’s genomen. Bij dit alles mag een uitgebreid diner natuurlijk niet ontbreken.

 

Of u uw trouwdag nu met een kleine of grote groep viert: wij kunnen het voor u organiseren. Onze trouwlocatie Gouda is geschikt voor alle omvangen. Onze menukaart is uitgebreid en gevarieerd en heeft voor ieder wat wils. U heeft uiteraard ook de mogelijkheid om zelf een menu samen te stellen: het is ten slotte úw dag!

 

Gasterij Vergeer

Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar ervaring heeft in het samenstellen en organiseren van allerlei soorten feesten. Naast trouwlocatie Gouda kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld jubilea, verjaardagen of bedrijfsfeesten. Onze medewerkers zijn ervaren en weten precies wat er nodig is om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

 

Door veel persoonlijke aandacht te besteden aan onze klanten trachten we altijd zo duidelijk mogelijk alle wensen en behoeften in kaart te brengen. Iedereen wil een uniek feest en daar dragen wij graag aan bij.

 

Heeft u interesse gekregen en wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

This entry was posted in .