Trouwen in de Krimpenerwaard zal onvergetelijk zijn!

Tegenwoordig kun je als bruidspaar op allerlei plekken in het huwelijk treden. Zo ook in de Krimpenerwaard bij Het Koetshuis. Tussen de weilanden in de rust van de natuur officieel in het huwelijk treden. Dat zou natuurlijk fantastisch zijn. Waarschijnlijk kijken jullie al lang uit naar die grote dag. Druk bezig met alle voorbereidingen en zo komt de grote dag steeds dichterbij. Natuurlijk willen jullie dat deze mooiste dag van jullie leven onvergetelijk gaat worden. Het ja-woord geven op een locatie naar keuze, zou deze dag natuurlijk helemaal mooi maken. Trouwen in de Krimpenerwaard kan nu bij Het Koetshuis. Trouwen Krimpenerwaard kan niet mooier, al zeggen wij het zelf.

Er zijn u al vele mensen voor geweest, die in Het Koetshuis een geweldige dag hebben beleefd. Naast dat Het Koetshuis een mooi plaats is om elkaar het ja- woord te geven, is het ook een fijne locatie voor het feest. Zo hoeft u niet steeds van de ene locatie naar de ander, maar heeft u ook even tijd voor uzelf. Het koetshuis is door gemeente Krimpenerwaard aangewezen als officiële trouwlocatie, dat zegt toch al genoeg?

Hoe gaat een dag nu bij Het Koetshuis? Een korte impressie voor trouwen Krimpenerwaard. Allereerst wordt het bruidspaar dat gaat trouwen Krimpenerwaard ontvangen met een veertien meter lange rode loper naar de huwelijkszetel van de ambtenaar van de burgerlijke stand. Na het ja- woord zullen de kurken knallen en wordt er getoost, dat kan natuurlijk niet missen op zo’n belangrijke dag. Natuurlijk komt dan de bruidstaart en het feest. Dit alles wordt zo ingevuld zoals u dat zelf wilt. Trouwen Krimpenerwaard zal bij Het Koetshuis zeker onvergetelijk zijn!

Er zijn verschillende zalen bij Het Koetshuis en daarom is het belangrijk om goed te kijken wat bij jullie past. Zijn jullie geïnteresseerd, hebben jullie vragen of willen jullie meer informatie? Neem dan gerust contact op. Ook kunt u een kijkje nemen op de website voor meer informatie.