Tissot

Tissot

Bij Juwelier van Willigen zijn we Official Dealer van Tissot. Dit betekent dat we grootaanbieder zijn in dit merk en daardoor hebben we een zeer ruim en gevarieerd aanbod in huis. Als u op zoek bent naar een mooi horloge van Tissot bent u bij ons dus aan het juiste adres!

 

Tissot is in 1853 opgericht door Charles Tissot en zijn zoon en staat al eeuwen bekend als zeer vernieuwend en innoverend. Het is in al die jaren alleen maar blijven groeien en het merk behoort ondertussen tot een van de vijf grootste Zwitserse horlogemerken. Ondanks alle populariteit streeft Tissot nog steeds grote ambities na. Het doet haar progressieve imago eer aan met haar doel om de horlogemarkt te veroveren door middel van vooruitstrevende technieken en vernieuwende horloges.

 

Een goed voorbeeld van zo’n vooruitstrevend en vernieuwend product is de Touch Collection serie. Deze serie bestaat uit modellen die beschikken over touch sensitive glas en multifunctioneel zijn. Zo kunnen deze horloges bijvoorbeeld worden gebruikt als thermometer, barometer, altimeter of kompas.

 

Ons aanbod

Zoals we al eerder vermeldden zijn we Official Dealer in Tissot horloges. Ons aanbod is hierdoor groot, en we hebben eigenlijk voor alle liefhebbers wel een geschikt horloge in huis.

 

Bij Van Willigen heeft u de keuze tussen verschillende Tissot collecties, namelijk de Touch Collection, de Sport, de Classic, de Lady en de Heritage. Deze collecties hebben allemaal hun eigen eigenschappen, voordelen en toepassingen. U kunt ons complete aanbod eenvoudig bekijken in onze webshop, en u kunt natuurlijk ook gezellig langskomen in onze winkel.

 

De meest bijzondere serie van Tissot is zonder twijfel de Heritage collectie. Deze serie bestaat uit oude modellen die opnieuw zijn uitgebracht omdat ze een speciale betekenis hebben. Alle horloges in deze serie hebben hun eigen verhaal en zijn zeer exclusief.

 

Heeft u interesse in een van onze horloges of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.