Thee bar – Heerlijke blends op uw event of feest!

Bent u benieuwd naar iets origineels voor op uw event, festival, beurs of congres? Heeft u dan al wel eens aan een smoothie, koffie of thee bar gedacht? Bij de Barista Company bent u daarvoor in ieder geval aan het juiste adres! Zij zijn namelijk gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met smoothies, koffie en thee.

Zij hebben dan ook deskundige barista’s in dienst welke snel kunnen serveren en een smaak beleving kunnen geven. Bij hun staat dan ook altijd de gast centraal. Als hospitality specialisten weten zij dan ook alles af van catering en heeft u ook hier geen omkijken naar wat drinken betreft. Zo kunt u aanwezig zijn op uw event, festival of beurs als gast!

Thee bar en thee soorten

Achter de thee bar vindt u deskundige barista’s, ofwel, thee-sommeliers! Ze noemen zichzelf bij de Barista Company dan ook vaker koffie nerds als barista’s. En terecht, zij maken voor u de meest voortreffelijke variaties en blends in no-time klaar.

Naast heerlijke thee blends, gemaakt van verse kruiden en heerlijke ingrediënten, serveren zij u graag meer smaak belevingen. Zo is er ook mogelijkheid tot ijs thee bij de thee bar. Dat is al helemaal heerlijk verfrissend op bijvoorbeeld een festival. De thee-sommeliers maken de lekkerste verfrissende ijsthee’s en verrassen u graag!

Luxueuze thee catering

Naast de reguliere thee bar, welke op zichzelf al geweldig is, is er ook mogelijkheid tot echte luxe. Bij de Barista Company vindt u ook de luxe thee bar. In deze bar komen de thee-sommeliers met bijzonder smaakvolle melanges voor heerlijke thee variaties.

Als aanvulling hierop kun je ook van verse thee cocktails genieten! Zij maken dan ook de lekkerste en meest trendy thee-cocktails voor u en uw gasten klaar. Daarnaast bevat de luxe thee bar ook een catchy LCD TV waarmee u gegarandeerd de aandacht vangt!

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de variaties van de thee-sommeliers bij de Barista Company? U leest hier alles over op hun website of bel gerust even voor meer informatie over de thee bar!