Tennisbaan huren

Tennisbaan huren

Wilt u een mooie en kwalitatief hoogstaande tennisbaan huren? Dan bent u bij Tennispark De Delftse Hout aan het juiste adres. Ons park beschikt over veel verschillende tennisbanen, waarvan 12 gravelbanen en 8 binnenbanen. Een tennisbaan huren kan bij ons te allen tijde en we hanteren uitsluitend vriendelijke tarieven. Deze tarieven zijn van meerdere factoren afhankelijk, kijk voor meer informatie hierover op onze website!

 

U kunt het hele jaar door bij ons een mooie tennisbaan huren. Iedereen is welkom op ons park, of u nu zakelijke belangen behartigt of puur voor particuliere ontspanning bij ons wilt komen tennissen: het is bij ons allemaal mogelijk.

 

Waarom een tennisbaan huren op Tennispark De Delftse Hout?

Er komen uit alle uithoeken van het land mensen naar ons tennispark om verschillende redenen. Een van de meest voorkomende redenen is het organiseren van een bedrijfsuitje: ons tennispark is van alle markten thuis en biedt naast tennisbanen nog veel meer faciliteiten. Neem bijvoorbeeld onze veelzijdige keuken waarmee we zowel lunches als diners serveren. Onze menukaart is zeer uitgebreid en exotisch en heeft voor iedereen wel wat te bieden, zelfs voor de moeilijke eters.

 

Een andere faciliteit die zeer geliefd is onder onze gasten is de mogelijkheid tot vergaderen. We beschikken over verschillende zalen die tegen aantrekkelijke tarieven aan iedere geïnteresseerde worden verhuurd. U kunt onze zalen voor van alles gebruiken; vergaderen, presenteren of voorbereiden, het kan allemaal!

 

Stelt u zich eens voor: eerst lekker een potje vergaderen, daarna de gymschoenen aan om even te tennissen en vervolgens genieten van een heerlijk exotisch diner samen met uw fantastische collega’s. Het perfecte teamuitje, en dat allemaal op dezelfde plek! Een tennisbaan huren heeft nog nooit zoveel voordelen gekend!

 

Wilt u een tennisbaan huren op ons park, of wilt u meer weten? Neem dan snel een kijkje op onze website!

This entry was posted in .