Tennisbaan huren, echte teamsport voor uw bedrijf!

Een echte teamsport beoefenen vergt veel inspanning van iemand. Dit kan soms zwaar vallen maar ook erg goed wezen voor de gezondheid. Zoiets geldt niet alleen voor iemand voor wie het routine gedrag is, het is namelijk ook erg goed voor de gezondheid van uw bedrijf. Een tennisbaan huren kan hier een flinke bijdrage in aanleveren!

Wilt u meer weten over wat de mogelijkheden daarvan zijn en wat het voor uw organisatie betekenen kan? Dan zit u bij Stichting Park het Delftse Hout aan het juiste adres! Ook wel bekend als Tennis Delft zijn zij dé plek om te wezen wat tennis betreft. Zij hebben vele mogelijkheden daarin en bieden diverse faciliteiten om uw dag compleet te maken.

Sporten voor de gezondheid?

Sporten is niet alleen goed voor je gezondheid. Uiteraard is het een belangrijke factor om naar te kijken per individu. Echter is het bij een bedrijf ook zo dat het belangrijk is te kijken naar het geheel van het team. Een tennisbaan huren draagt in zo’n geval niet alleen bij aan gezondheid maar ook het team gedrag van uw personeel. Kortom is het echte teambuilding wat er plaats vindt.

Dit is ook van toepassing indien u met een klant of relatie gaat tennissen. U leert namelijk iemand op een wat persoonlijker vlak te kennen. Daarbij versterkt het de relatie en zet u zichzelf een streepje voor bij de ander. Echter is dit alleen als u de middag wel een succes maakt, het is namelijk wel tijd die geïnvesteerd wordt van beide kanten!

Tennisbaan huren

Bij Stichting Tennispark het Delftse Hout zijn er vele banen beschikbaar voor een tennisbaan huren. Zo zijn er maar liefst 12 gravelbanen en 8 binnenbanen! Op die manier bent u verzekerd van beschikbaarheid en kunt u altijd een baan huren als het u uit komt!

Contact

Denkt u dat een tennisbaan huren kan bijdragen aan teambuilding of een relatie? Op de website van Tennis Delft vindt een heleboel meer informatie over de mogelijkheden!