T-shirts met print

Tegenwoordig willen mensen zo veel mogelijk gepersonaliseerd en naar eigen smaak. De Italiaanse shirts van Style Italy sluiten hier goed bij aan. Er zijn namelijk shirts met een heleboel verschillende prints, zo is er voor ieder wat wils.

T-shirt met foto

Je hebt t-shirts met de meest prachtige foto’s erop, bijvoorbeeld van een landschap of zonsondergang. Als deze foto over het gehele t-shirt wordt geprint, geeft dit een mooi effect. Misschien zou je het niet zo snel zeggen, maar zulke t-shirts kunnen ook mooi onder een jasje of colbertje worden gedragen. Vooral de wat sportievere jasjes kunnen hier heel mooi op staan en het een casual maar toch chique uitstraling geven. Natuurlijk kun je een t-shirt met print ook heel leuk en casual aan op een korte broek.

 

T-shirt met tekst

Wat je tegenwoordig ook veel ziet zijn t-shirts met een tekst. Deze teksten kunnen bestaan uit leuke of inspirerende quotes, maar ook uit namen van bijvoorbeeld bekende films of personen. Voor mannen zijn dit vaak opvallende quotes en namen in knallende lettertypes en kleuren. Dit geeft een stoere uitstraling.

 

T-shirt met persoon

Ook heb je veel t-shirts met een persoon als print. Dit kunnen bekende voetballers zijn, maar bijvoorbeeld ook stripfiguren of filmpersonages. Ook wordt dit vaak gecombineerd met een tekst zoals hierboven werd genoemd. Zo krijg je een speelse uitstraling. De Italiaanse shirts zijn ook nog eens van een goede kwaliteit, hierdoor kun je er lang mee doen en blijft de print er goed op zitten. Als de print van je lievelingsshirt wegvaagt na een aantal keren wassen, is dit natuurlijk heel erg balen. Er zijn ook mooie Italiaanse shirts met capuchon touwtjes of studs op de schouders, de versiering hoeft dus niet per se uit prints te bestaan. Er is in ieder geval genoeg keuze en voor ieder wat wils.