Systeemwand afgestemd op jouw situatie

Ben jij op zoek naar een systeemwand voor jouw bedrijf? Het ligt eraan wat jij zoekt. Zoek je een systeemwand met bepaalde eisen, details en kenmerken? Of ben jij juist op zoek naar een standaard systeemwand? De systeemwanden zullen altijd moeten voldoen aan een bepaalde standaard. Naast de standaard, kan het uiteraard volledig gepersonaliseerd worden. Je kunt de wand afwisselen met glazen wanden, beplakken met foto’s of een folie en de kleur van de wand mag je ook bepalen. Ook kan je kiezen voor een wand die direct dient als prikbord of magneetbord. Multifunctioneel, zo kan je dat wel noemen.

 

Naar jouw wensen

De uitstraling van een systeemwand is absoluut afhankelijk van de uitstraling die jij als bedrijf wilt maken. Hoeveel ruimte kunnen de medewerkers hebben en hoe borg je privacy. Moeten jouw medewerkers veel telefoontjes plegen, dan is het prettig dat hier gesloten ruimtes voor zijn. Of zit je veel met grote werkgroepen om tafel, dan moeten de vergaderruimtes wat groter zijn. En mocht je er na een paar maanden of jaren toch achter komen dat de ruimtes niet optimaal ingedeeld zijn? Dan zijn de verplaatsbare systeemwanden ook in een handomdraai op een andere plaats gemonteerd.

 

Brakel Totaal Projects

Voor systeemwanden naar jouw wensen en eisen ben je bij Brakel Totaal Projects aan het juiste adres. Zij leveren de All-in systeemwand. Mede door hun tientallen jaren ervaring in het vak hebben zij de ontwikkeling van dit product vanaf de wieg meegemaakt. Deze All-in systeemwand is een duurzaam en innovatief product wat op maat gemaakt kan worden voor elke situatie en wens. Het grote voordeel van Brakel Totaal Projects is dat zij naast het plaatsen van de wanden, ook zelf de productie in handen hebben. Heb je dus alsnog wat preciezere wensen en eisen aan de wanden? Dan is dit uiteraard eenvoudigweg te regelen met Brakel Totaal Projects. Wil je meer informatie, kijk dan op de website voor meer informatie en een overzicht van eerder opgeleverde projecten.

This entry was posted in .