Sweet sixteen

Sweet sixteen. Ieder meisje kent dit wel van MTV. Veel meisjes willen dit dan ook graag zelf doen. Hoe gaaf is het om al je vrienden en vriendinnen uit te nodigen op een groot feest? Maar wat komt hier allemaal bij kijken? Hier een aantal tips waar je rekening mee moet houden wanneer je een sweet sixteen feestje wil geven.

Aantal maanden van te voren

Voordat je gaat kijken wat je allemaal wil doen op je feestje moet je eerst een aantal andere dingen regelen. De datum bijvoorbeeld. Deze hoeft natuurlijk niet precies op je verjaardag te vallen. Kijk vooral naar een datum die niet samenvalt met andere feestjes. Dan moet er natuurlijk gekeken worden naar hoeveel mensen je uit wilt nodigen. Dit moet je weten omdat niet iedere locatie evenveel mensen kan toelaten. Daarna is een thema vaststellen de meest logische stap. Je wilt natuurlijk je uitnodiging aanpassen op het thema.

Aantal weken van te voren

Nou de locatie bekend is en de uitnodigingen zijn de deur uit dan is het tijd om invulling te geven aan het feest. Welke hapjes wil je graag, welke drankjes en wat voor een muziek en entertainment? Alles moet eigenlijk passen bij het thema dat je hebt gekozen. Je kan bijvoorbeeld zelf muziek uitkiezen. Wat je ook kunt doen is een drive-in show huren. Je hebt dan helemaal geen zorgen over de muziek en kan je je focussen op plezier maken! Deze drive-in shows zijn voor allerlei soorten feestjes. Bijvoorbeeld voor een bruiloft, op die dag moet je je niet bezig hoeven houden met de muziek.

Belangrijke tips

Je moet goed opletten dat alles wat je wil qua attributen op veilig is. De veiligheid van de feestgangers is een van de belangrijkste dingen waar je rekening mee moet houden bij het plannen. Je wilt niet dat er ongelukken gebeuren op jouw feestje. Wat ook belangrijk is, is natuurlijk dat je niet meer uit gaat geven dan je kwijt kan. Hou daarom goed in de gaten hoeveel geld je uitgeeft.