Strijkvrije overhemden: een must have

Laat er geen twijfel over bestaan, een overhemd is een onmisbaar kledingstuk in de kledingkast van een man. Een goed overhemd past overal bij en raakt nooit uit de mode. Naast een visueel aantrekkelijk kledingstuk is een overhemd dus een duurzaam product. Een blijvertje en een must have. Bij elke modebewuste man hangen daarom meerdere stijlvolle overhemden in de kast. Voor chique gelegenheden tot aan de vrije tijdsbestedingen: een overhemd is altijd en overal geschikt voor. Graag vertellen we je mee over de speciale strijkvrije overhemden. Jawel, dat betekent dus nóóit meer strijken. Lees snel verder.

Mooi en praktisch: strijkvrije overhemden

Een heren overhemd dient visueel aantrekkelijk te zijn. Mooi om te zien, stijlvol, elegant of juist casual. Een overhemd dient ook lekker te zitten. Een fijne stof en een comfortabel gevoel. Een duurzaam product welke er na vele wasbeurten nog steeds even strak uitziet. Met strijkvrije overhemden haal je een kleding item in huis welke nooit gestreken hoeft te worden. Dit betekent dat de hemd na de wasbeurt direct prettig aanvoelt en goed over het lichaam heen valt. Het nauwkeurig hoeven te strijken van je overhemd is dus verleden tijd.

Het gemak van Seidensticker overhemden

De Seidensticker overhemden uit de online collectie van hemdvoorhem.nl zijn lekker strijkvrij (uitgezonderd van de Slim Fit collectie). Alle strijkvrije overhemden zijn samengesteld uit katoen welke altijd voor een prettig draagcomfort staat. Dankzij een specifieke weving van de katoen garen, wordt een structuur tot stond gebracht welke ervoor zorgt dat de stof kreukvrij is. De Seidensticker overhemden Splendesto staat naast het kreukvrij zijn bekend om de hoogwaardige kwaliteit en de bijzonder fijne afwerking. Daarnaast staan deze moderne overhemden bekend om de perfecte pasvorm en  vergaand vakmanschap. Voor de echte mode liefhebber (en die niet van strijken houdt) zijn de overhemden van hemdvoorhem.nl de meest ideale optie.