Snelle ochtendroutine

In deze tijd zijn we veel met ons uiterlijk bezig. Alles moet kloppen en tip top in orde zijn. Haar, make-up,-kleding, schoenen en accessoires. Ieder ochtend zijn we allemaal veel tijd kwijt met voor de spiegel staan en onze algehele ochtendroutine. Wij geven je een aantal handige tips om je ochtendroutine sneller te maken. Zo houd je meer tijd over voor leuke dingen! Benieuwd naar de tips? Lees dan snel verder.

Tanden poetsen onder de douche

Vaak neem je ’s ochtends een douche om lekker wakker te worden. Maar vaak sta je daardoor ook een hele tijd niets te doen. Poets alvast je tanden onder de douche. Hierdoor hoef je die niet meer na het douchen te doen. Zet je tandpasta en tandenborstel vast in je doucherekje, zodat je het vanaf morgen niet meer kunt vergeten!

Leg je kleding vast klaar

Iedere vrouw (en sommige mannen misschien ook wel ;)) kent dit probleem wel: voor de kast staan en niet weten wat je aan moet trekken. De hele kast hangt vol met kleding, maar jij kan maar niet beslissen wat je deze dag aan gaat doen.  Dit hele probleem kost je iedere dag veel tijd, waardoor je uiteindelijk moet haasten. Onze tip: bepaal in de avond wat je aan gaat doen. Leg je setje vast klaar, zoek bijpassende schoenen en beslis alvast welke jas en tas er eventueel bijpassen. Zo kun je gerust gaan slapen en je de volgende dag gelijk aankleden.

Maak je ontbijt in de avond

Nog een tip voor in de avond; maak je ontbijt vast klaar voordat je gaat slapen. Zo kun je bijvoorbeeld overnights oats maken. Google maar, je vindt een heleboel lekkere recepten. En natuurlijk kun je ook vast je lunch voor de volgende dag maken. Zo hoef je die de volgende dag alleen nog maar uit de koelkast te pakken en in je tas te doen.

PMU

Een andere optie om tijd te besparen in de ochtend is PMU. PMU staat voor Permanente Make-Up. PMU is op veel manieren te gebruiken, bijvoorbeeld als eyeliner of als inkleuring voor je wenkbrauwen. Zo kun je een groot  gedeelte van je make-up skippen en je bent ervan verzekerd dat het altijd goed zit.

This entry was posted in .