Smoothie bar – een heerlijke verfrissing op uw event.

Bent u opzoek naar een heerlijke en gezonde verfrissing voor uw gasten tijdens een event, feest, beurs of congres? Dan zit u bij de Barista Company aan het juiste adres! Zij zijn namelijk gespecialiseerd in alles in dat opzicht. Zo kunt u bij hen terecht voor een smoothie bar, koffie bar, thee bar of zelfs een food truck!

Van gezond, verfrissend tot een lekker oppeppertje bij hen vindt u het allemaal. Door hun specialisatie in deze drie opzichten bent u altijd in goede handen. Zij zijn dan ook echte hospitality specialisten en weten alles van catering, organisatie en heerlijke drankjes.

Smaak beleving

Met een smoothie bar op uw feest, event, beurs of congres zijn uw gasten altijd in goede handen. Zo maken zij de meest lekkere smoothies welke een heuse smaak beleving zijn. Met verse ingrediënten als fruit, groenten, kruiden en sappen zetten zij voortreffelijke combinaties op tafel.

Ook op festivals is de smoothie bar tegenwoordig vaak uitgenodigd. Dit omdat er steeds meer belangstelling is gekomen voor gezond eten en drinken. Zo ziet u vaak gezonde eten en drinken tentjes op festivals. Ook de smoothie bar past perfect in dit plaatje! Tevens biedt het uw gasten ook nog is meer variatie.

Food truck

Tegenwoordig is het huren van een prachtige smoothie bar aardig aan het normaliseren. De Barista Company maakt het toch even wat meer bijzonder dan de rest. Zo kunt u bij hen ook kiezen voor de Food Truck. In de Food Truck is alles te krijgen wat u gasten wensen kunnen. Zoals heerlijke koffie, thee en smoothies. Zo heeft ieder festival of event die benodigde extra vitamientjes!

Een smoothie bar past ook perfect binnen de ‘Healthy Life’ trend op evenementen. Met enkel en alleen het meest verse fruit, groenten, sappen, kruiden en zuivel worden u de beste variaties voorgeschoteld. De barista’s van de Barista Company kunnen voor uw gasten dan ook echt de lekkerste smoothies klaarmaken.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij de Barista Company voor een smoothie bar? Hier leest u meer over op hun website of bel gerust even!