Schuif aan voor een historische lunch (Delft)

Delft is een prachtige historische stad. In de binnenstad zijn er allerlei gezellige pleintjes en terrasjes te vinden. Ook is er een groot aanbod aan leuke winkels om lekker te shoppen. Wil je een dagje uit? Dan is Delft hier een uitgelezen stad voor! Als je een dagje flink op pad bent, zal je rond het middaguur vast en zeker trek krijgen. Een lunch Delft mag dus zeker niet ontbreken. Het fijne aan deze stad is, dat juist als je even gaat zitten en de tijd hebt om rond te kijken, je allerlei schoonheden zult ontdekken. Ga tijdens een lunch Delft lekker op een terras zitten en geniet van de rijkelijke historische omgeving. Neem dus plaats op een van de vele terrasjes die Delft biedt.

 

Belgisch Bier Café Belvédère

Een van de meest sfeervolle historische pleinen in Delft is de Beestenmarkt. Voor een lunch Delft zal je hier absoluut de sfeer optimaal kunnen proeven. Op dit plein is Belgisch Bier Café Belvédère gevestigd. Vanaf hun terras kijk je uit over de markt die de vorige eeuw dienst deed als marktplaats voor dierenhandel. Vanuit je stoel op het terras kijk je tussen de bomen door naar de Maria van Jessekerk op de Burgval. Dus voor iedereen die de geschiedenis van de stad naar zijn hart gaat, is deze locatie een ultieme plek voor een lunch Delft.

 

Schuif aan voor de lunch

Belgisch Bier Café Belvédère heeft een zeer uitgebreide kaart, waar je gewoon goed eten vindt. Wat je nodig hebt voor een dagje Delft, kan je hier vinden. Er is een ruime keuze uit belegde broodjes, salades, soepen en uitsmijters. Voor degene die van een lekkere snack houdt, zijn ook deze op brood te verkrijgen. Het heerlijke aan deze historische locatie is dat het ’s zomers erg goed bezocht wordt, wat altijd gezelligheid met zich meebrengt. Voor een lunch Delft schuif je dus aan bij Belgisch Bier Café Belvédère.

This entry was posted in .