RVS op maat

RVS op maat

RVS (roestvast staal) materialen zijn materialen die al decennia ongekend populair zijn in heel Europa. De mogelijkheden met dit materiaal zijn veelzijdig; ontzettend veel producten kunnen worden bewerkt met RVS materialen.

 

Wat is het precies?

De voornaamste reden van de grote populariteit van RVS materialen is het feit dat het decennia lang meegaat. Ook blijft het al die tijd mooi. Het bewerken van RVS op maat is een proces dat zorgvuldigheid en deskundigheid vereist. Als u voor Kraan & Roos kiest haalt u deze aandachtspunten in huis: onze medewerkers hebben al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van materiaalbewerking en weten precies welke stappen er ondernomen dienen te worden tijd het bewerken van RVS op maat.

 

In het verleden hebben we al veel RVS op maat projecten succesvol mogen uitvoeren. Voorbeelden van deze projecten zijn sierhekken, onderdelen van machines, frames, reclameborden, balkonhekken en trappen.

 

Kraan & Roos

Bij Kraan & Roos staan een aantal kernwaarden centraal. Deze aandachtspunten zijn kwaliteit, zorgvuldigheid, deskundigheid en service. Deze aandachtspunten staan bij ons hoog in het vaandel en dat is terug te zien in onze werkwijze.

 

Onze medewerkers hebben al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van materiaalbewerking, en weten hun deskundigheid altijd te combineren met hun enthousiasme. Naast RVS op maat leveren we nog veel meer andere diensten, waaronder watersnijden en RVS lassen. Op het gebied van materiaalbewerking zijn we bij Kraan & Roos van alle markten thuis!

 

Als u twijfelt of vragen heeft kunt u altijd bij ons terecht. In een vrijblijvend gesprek kunnen we u adviseren over roestvast staal of andere onderwerpen. We verplaatsen ons altijd in onze klanten en hun situaties zodat we precies weten wat er van ons wordt verwacht wordt.

 

Heeft u interesse, of wilt u misschien meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

This entry was posted in .