RVS lassen

RVS lassen

Als u geïnteresseerd bent in RVS lassen raden wij u aan dit op een professionele manier uit te laten voeren. Het is een werkzaamheid die nauwkeurigheid en deskundigheid vereist, en daarom bent u bij Kraan & Roos aan het juiste adres. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van RVS lassen en maken uitsluitend gebruik van de modernste machines en gereedschappen.

 

RVS lassen: wat is het eigenlijk?

Als men praat over RVS (roestvast staal) lassen praat men over het verbinden van metalen. Deze metalen hoeven niet dezelfde producteigenschappen te bezitten en worden aan elkaar verbonden in vloeibare toestand.

 

Er zijn tegenwoordig veel verschillende lastechnieken mogelijk. De twee hoofdmethodes zijn smeltassen en druklassen. RVS lassen vindt plaats door middel van smeltlassen, onder bescherming van gas. Als er zonder beschermgas wordt gelast, wordt electrodenlassen toegepast.

 

Aangezien we bij Kraan & Roos veel waarde hechten aan kwalitatieve diensten en producten, en daarom houden we voortdurend de ontwikkelingen op de markt in de gaten. Hierdoor wordt onze gereedschappen en machines regelmatig vernieuwd en geüpdatet, waardoor we kunnen garanderen dat we te allen tijde kwaliteit blijven leveren. Een goed voorbeeld van een recente ontwikkeling is de nieuwe mogelijkheid om RVS te lassen met kleine en compacte machines.

 

RVS lassen met Kraan & Roos

We hebben bij Kraan & Roos al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van RVS lassen. We weten als geen ander dat nauwkeurigheid een absolute must is tijdens deze werkzaamheden, en onze lassers weten dan ook precies hoe deze taak uitgevoerd dient te worden.

 

Onze medewerkers zijn enthousiast en deskundig, en weten iedere lasopdracht die ze krijgen succesvol af te ronden. Goede service staat bij ons hoog in het vaandel, en dat merkt u snel genoeg wanneer u ons inhuurt.

 

Heeft u interesse of vragen? Neem dan snel contact met ons op!

This entry was posted in .