Plastic wijnglazen

Plastic wijnglazen

Plastic wijnglazen, wie kent ze niet? Deze glazen zijn erg handig voor veel verschillende gelegenheden, zoals bijvoorbeeld een feest, een picknick of een barbecue. Door plastic wijnglazen te gebruiken vermijdt u veel vaak voorkomende problemen zoals stapels vieze vaat en kapot glas op de vloer.

 

Voordelen

Het gebruik van plastic wijnglazen brengt veel voordelen met zich mee. De glazen zijn 9 centimeter lang en hebben een diameter van 6 centimeter. Dit maakt ze een stuk kleiner en compacter dan normale wijnglazen (van glas) en daardoor zijn ze een stuk makkelijker te gebruiken. Na gebruik zijn de glazen gemakkelijk weer weg te gooien en hoeft u er niet te veel tijd aan te besteden.

 

We verpakken de plastic wijnglazen per dozijn, zodat u niet met grote aantallen overbodige glazen blijft zitten. De glazen bieden voor veel verschillende situaties een eenvoudige oplossing omdat er zo weinig tijd aan besteed hoeft te worden. De glazen hebben een inhoud van 150 ml, en daarom zijn ze ideaal voor feestjes.

 

Daily Style

Bij Daily Style verkopen we naast plastic wijnglazen nog veel meer feestgerelateerde artikelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan versieringen, plastic tafelkleden en plastic bekers. U kunt voor vrijwel ieder feestartikel bij ons terecht. Ons assortiment is groot en uitgebreid, en we hebben veel producten in huis die bedoeld zijn voor specifieke situaties.

 

Bestellingen vanaf 3 euro bezorgen we al bij u thuis, en een bestelling kan binnen 14 dagen retour worden gestuurd. Wilt u onze producten liever in een fysieke winkel bekijken? Geen probleem: we hebben maar liefst vier fysieke winkels, waarvan drie in Amsterdam en een in Almere. Deze vestigingen zijn 7 dagen per week geopend, dus u kunt te allen tijde eens gezellig langs komen!

 

Heeft u interesse in plastic wijnglazen, of heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

This entry was posted in .