Plastic beker: maak jouw feest helemaal af en ontdek het gemak!

Is het tijd voor een feestje samen met je vrienden bij jou in de achtertuin? Dan zie je misschien nu al op tegen al de afwas, de sneuvelende glazen en de extra glazen die je nodig hebt maar helemaal niet in de kast hebt staan. Dat is natuurlijk geen reden om het feest af te lassen, want met de plastic beker van Daily Style wordt het feest fantastisch. Plastic bekers in themakleur voor een extra touche. Met de plastic beker maak je het jezelf een stuk gemakkelijker. Je hoeft niet het hele jaar met een overvolle kast te zitten, want voor die één keer per jaar dat je die extra glazen gebruikt, hoef je dat ook niet te doen. De plastic beker kan na één keer gebruiken de prullenbak in, maar natuurlijk kun je ook deze hergebruiken. Afwassen met een beetje water en sop en schoon. Daarnaast gebeurt het vaak op een feest dat er glazen sneuvelen, wat zorgt voor scherven. Dit is niet heel veilig en er kunnen ongelukken gebeuren. Voorkom dat met de plastic beker!

 

Het assortiment plastic bekers

Met een breed aanbod, zullen er zeker plastic bekers bijzitten die bij jouw feest passen. Zo zijn er plastic wijnglazen, plastic bierglazen en shotglazen. Daarnaast is er ook aan de kinderen gedacht. Veel meisjes zijn bijvoorbeeld helemaal weg van Frozen en de jongens van Cars. Plastic bekers van Frozen op het feestje van je dochter zullen de meiden natuurlijk helemaal geweldig vinden. Ook voor jou is het handig. Er sneuvelt namelijk vaak wat, kinderen zijn gemakkelijk in het omstoten van glazen. Hoe vaak gaat er geen drinken over de tafel?

 

Daily Style

Bij Daily Style vind je allerlei feestbenodigdheden, dus maak het jezelf gemakkelijk en kijk eens in de webshop. Ook ben je van harte welkom in de winkels in de omgeving van Amsterdam!