Paternoster

Paternoster

Bij FGN Magazijnsystemen beseffen we als geen ander dat magazijnruimte geld kost. Het is daarom logisch dat u uw beschikbare ruimte optimaal in wilt delen. Bij ons kunt u terecht voor dit soort vraagstukken: wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van beschikbare magazijnruimte waardoor u meer spullen kwijt kunt in uw magazijn. Een goed voorbeeld van een product dat wij leveren (en tevens erg populair is) is de paternoster.

 

Met behulp van een paternoster kunt u er voor zorgen dat uw artikelen naar u toe komen, in plaats van andersom.

 

De voordelen

Als u besluit een paternoster aan te schaffen brengt dit veel voordelen met zich mee. Zo is het systeem zeer gebruiksvriendelijk: met slechts een druk op de knop zorgt u er voor dat alle artikelen op werkhoogte naar u toe komen. U zult snel genoeg merken dat u met dit systeem veel meer artikelen kwijt kunt binnen een vierkante meter. Ook zijn paternokasten multifunctioneel in te delen en zijn ze eenvoudig af te sluiten.

 

Als u weinig magazijnruimte tot uw beschikking heeft, is een paternoster een uitstekende oplossing. Omdat dit systeem zeer efficiƫnt is (het gaat per vierkante meter) is het een uitermate geschikt systeem voor kleinere magazijnen.

 

FGN Magazijnsystemen

U kunt bij ons terecht voor veel verschillende magazijnsystemen. Naast paternosters leveren we ook onder andere verdiepingsvloeren en palletstellingen. Bij FGN Magazijnsystemen beseffen we ons als geen ander dat uw magazijnruimte geld kost, en dat het dus belangrijk is om hier het maximale uit te halen.

 

Onze medewerkers zijn ervaren en zijn gespecialiseerd in het oplossen van logistieke vraagstukken. Ze zijn enthousiast en hepen u graag verder als u met een situatie zit. Service staat bij ons hoog in het vaandel!

 

Heeft u interesse in een paternoster, of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, we staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek.

This entry was posted in .