Oris – De producent van mechanische wonderen.

Het is een bekend horlogemerk vanwege hun mechanische wonderen en accuratesse. Dan heb ik het uiteraard over Oris. Opgericht in 1904 in Zwitserland is het merk vandaaruit uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk. Ze staan bekend vanwege het produceren van enkel mechanische horloges. Daarnaast zijn ze gevestigd in Hölstein, Zwitserland, wat al een tip van de sluier laat zien wat kwaliteit betreft.

Wilt u weten wat de mogelijkheden en het aanbod is bij Oris? Dan bent u bij Juwelier van Willegen aan het juiste adres beland! Zij zijn namelijk officieel dealer van het horlogemerk en kunnen u in veel van uw wensen voorzien.

Oris: werkt op elke Altitude, ook in de min getallen.

De mechanische horloges van Oris werken op elke Altitude waar u het horloge dragen wilt. Waar u het horloge voornamelijk zult gebruiken is te zien aan de collectie die u kiest. Indien u een uurwerk wilt aanschaffen kunt u namelijk de keuze maken binnen vier collecties. Dit zijn de Culture, Diving, Aviation en Motorsport collecties. Hiermee worden al de diverse omstandigheden aangeduid.

Als u bijvoorbeeld een stadsmens bent is de Culture zeer aan te raden, net als dat de Diving collectie aan te raden is aan de duiker. Hetzelfde geldt voor de Aviation en Motorsport collecties. Zo dient de Aviation collectie te voldoen aan de behoeften van een vliegenier en de Motorsport die van de racer!

Mogelijkheden

Uiteraard hoeft u voor de Aviation collectie geen echte piloot te wezen. Het heeft natuurlijk meer te maken met uw stijl en persoonlijkheid. Echter is het wel zo dat de Diving collectie waterdichte horloges betreft. Oris heeft hier dan ook met veel rekening gehouden, net als dat de Aviation collectie ‘cockpit-ready’ is.

Bij Juwelier van Willegen vindt u veel bijzondere horloges van het merk binnen de diverse collecties. Daarnaast kunt u vertrouwen op de Zwitserse kwaliteit en betrouwbaarheid van de uurwerken!

Bestellen en contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij Juwelier van Willegen of een Oris horloge aanschaffen? Bezoekt u dan gerust eens de webshop. U mag ook altijd langskomen in de winkel in Den Haag!