Onvergetelijk dineren in Delft

Op zoek naar een gezellige stad waar jij of u een dag kunt vertoeven? In dat geval is Delft de stad voor u. Delft is een stad met een geschiedenis die eeuwenoud teruggaat, zit vol met terrasjes, cultuur, gezelligheid en winkels. Eigenlijk kan iedereen zich in Delft wel vermaken. Voor jongeren is het ook vooral ’s avonds gezellig, een dag shoppen combineren met uitgaan kan perfect in Delft. Na een dag genoten te hebben in het mooie Delft, zal uw maag wel rammelen. Niets is dan leuker dan uitgebreid uiteten op een terras in Delft, met niet te vergeten een prachtig uitzicht. In Delft is er voor ieder wat wils. Houdt u vooral van vis, dan wordt restaurant Van der Dussen u zeker aangeraden voor een diner Delft. Ook een overheerlijk Frans restaurant is gevestigd in de binnenstad van Delft. Hier kunt u bij ieder gerecht een Franse wijn proberen en daar heerlijk van genieten. Geen wijn is hetzelfde en dat weten de echte wijnkenners als geen ander. In Delft zal er altijd een restaurant zijn dat bij u past.

 

Diner Delft bij Belgisch Biercafé Belvédère

Een terras gelegen aan de Beestenmarkt in Delft, met een uitzicht op de Mariakerk. Een historische pand met heerlijke gerechten, dat is Belgisch Biercafé Belvédère. Bij Belgisch Biercafé Belvédère kun je genieten van een heerlijke koffie, een lunch, een diner Delft of niet te vergeten één van de 40 verschillende speciaal bieren. Even een kijkje in de diner Delft kaart is natuurlijk wel fijn. Wij zullen jullie kort meenemen in een aantal heerlijke gerechten.

 

Bij Belgisch Biercafé Belvédère kunt u genieten van een heerlijke carpaccio met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Ook een verrukkelijk visgerecht, een salade of soepje kan u kiezen als voorgerecht. Er zal allicht iets bijzitten dat bij u past en waar u heerlijk van zult genieten. Wilt u meer informatie of wilt u reserveren. Dit kan gemakkelijk en snel op de website, maar ook kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.