Online werkplek

Online werkplek

Wilt u altijd en overal kunnen beschikken over uw kantoor? Dan is een online werkplek de oplossing en is online werken altijd en overal mogelijk.

Wat is een online werkplek?

Een online werkplek wil zeggen dat uw kantoor overal beschikbaar is. Het hele beheer en support wordt op afstand geregeld zodat u overal bij uw werk kunt. Uw medewerkers kunnen thuis, op kantoor of onderweg werken, en beschikken dus altijd over een eigen werkplek. Er kan ingelogd worden op de huidige computer op kantoor, maar ook op een laptop die thuis staat. Online werkplekken haken in op de trend: het nieuwe werken. Dit wil zeggen dat mensen flexibel zijn in waar en wanneer er gewerkt wordt. .Een online werkplek is niet alleen meer voor grote bedrijven.Steeds meer bedrijven, groot of klein, nemen deze manier van werken over omdat dit een efficiënte manier is om met elkaar te werken.

Altijd toegang

De voordelen van een online werkplek is dat er overal gewerkt kan worden, op elke locatie en op elk tijdstip. Het enige wat hiervoor nodig is, is een werkende internetverbinding. Ook wordt er dagelijks een back-up gemaakt. Dit wil zeggen dat al uw documenten bewaard blijven in de cloud en altijd en overal toegankelijk zijn.

Geen hoge investeringen

Grote investeringen zijn niet meer nodig. De dure servers hoeven niet meer aangeschaft te worden en er zijn  geen afschrijvingskosten meer. Verder is er geen extra IT personeel voor nodig. Er kan meer dan 30% procent bespaard worden met een online werkplek.

Elkaar niet meer beïnvloeden op de werkvloer

Veel werknemers kennen het wel. Wanneer er hard gewerkt wordt, maar een collega zit met een pen te tikken waardoor de focus langzaam verdwijnt. Met een online werkplek heeft niemand hier meer last van. Zo kunnen de werknemers zelf de plek uitkiezen waar zij rustig en efficiënt kunnen werken.

Betrouwbaar

Al uw applicaties worden veilig opgeslagen. Dit zijn applicaties zoals Outlook of bijvoorbeeld Sharepoint. U heeft niet alleen alle documenten en benodigdheden binnen handbereik, maar ook uw bedrijfsgegevens zijn minder gevoelig voor inbraak.