OMEGA Horloge – Niets is als een Zwitsers uurwerk

Het is een erg bekend merk en veel horloge liefhebbers en kenners zullen het kennen. Bekend van films als James Bond, de Apollo-reeks en gedragen door diverse staatshoofden. Dan heb ik het ook over Omega Horloge. Een zeer gewaardeerd merk welke opgericht is in 1848 in Zwitserland. De horloges staan bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit en kunnen jaren meegaan.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het Omega Horloge of wilt u meer weten hierover? Dan bent u bij Juwelier van Willegen aan het juiste adres! Zij zijn namelijk officieel dealer van het horlogemerk en hebben alles in huis om u hiermee te helpen.

OMEGA Collectie.

Het aanbod van Omega Horloges is groot bij Juwelier van Willegen, erg groot zelf. Zij hebben namelijk zo goed als ieder type Omega horloge in de schappen liggen. Zo hebben zij als officieel dealer maar liefst 70 types op voorraad. Deze komen hoofdzakelijk uit de Constellation, De Ville, Seamaster en de Speedmaster collecties.

Deze collecties bevatten de kroonwerken van het merk, er is dan ook altijd een horloge dat bij u past. Indien u houdt van kwaliteit, de finesse van een Zwitsers uurwerk en een levensduur welke enorm is, dan is Omega zeker de juiste keus!

Omega Constellation

Dit is één van de meest verfijnde horloges van Omega. Met een grote waardering van uit publiek en professionals. Het is dan ook een van de meest herkenbare horloges geworden. Van dit Omega Horloge vindt u  een grote collectie bij Juwelier van Willegen.

Omega De Ville

De ‘de Ville’ collectie van Omega is in 1969 geïntroduceerd, echter is hij nooit zo groot geworden als de Constellation collection. Desalniettemin heb je er een erg betrouwbaar horloge aan over. Er zijn binnen deze collectie opmerkelijk veel variaties te vinden!

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het Omega horloge of een horloge kopen? Bezoekt u dan gerust eens de webshop van Juwelier van Willegen of kom langs in de winkel!