Nieuwe meubels kopen? Lees mijn tips!

Ga je binnenkort verhuizen? Of wil je jouw interieur veranderen? Met nieuwe meubels kun je een ruimte een totaal andere uitstraling geven. Wel moet ik toegeven dat het best wel lastig is om de juiste meubels te vinden, want wat wil je nou eigenlijk? Er is zoveel keuze! Toch kan ik je wel wat tips geven voordat je nieuwe meubels gaat kopen. Benieuwd naar mijn tips? Lees dan snel verder.

TIP 1
Meten = weten
Meet van te voren de ruimte waar je nieuwe meubels in wil zetten. Hoe vervelend zal het zijn als je een gave bank hebt gezien en er later achter komt dat die helemaal niet in de woonkamer past? Voorkom dit en meet alles op!

TIP 2
Bepaal jouw stijl
Welke stijl wil je eigenlijk hebben? Ga je voor modern, klassiek of toch voor landelijk? Bepaal van te voren goed welke stijl je wil, zodat je gerichter kan zoeken naar nieuwe meubels.

TIP 3
Slim met kleur
Het is leuk om kleur toe te voegen in je woning, maar houd er wel rekening mee dat je niet te veel kleur toevoegt. Kies voor kleuren die je over een aantal jaar nog steeds mooi vindt. Veilig is om voor neutrale kleuren te gaan en enkele ‘eyecatchers’ in de woning te zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rode stoel? Of misschien is de Happy@home collectie wat voor jou?

TIP 4
Kies voor kwaliteit
Ga je iets nieuws kopen? Bijvoorbeeld een bank? Zorg dan dat de kwaliteit van de bank ook goed is. Hoe zonde zou het zijn als je een groot bedrag hebt uitgegeven aan een bank en de bank er over een jaar al niet meer mooi uitziet? Let daarom goed op de kwaliteit van de meubels!

TIP 5
Wat is jouw lifestyle?
Houd bij het kopen van meubels ook rekening met je eigen leefstijl. Heb je bijvoorbeeld een kat in huis rondlopen? Dan is het niet verstandig om bijvoorbeeld een stoffen stoel te kopen die de kat aanziet voor een krabpaal.

Nog op zoek naar nieuwe meubels? Bekijk dan zeker eens de website van Oudenrijn Meubel. Hier kun je onder andere terecht voor meubels in Woerden.