Nieuw: Kids Kungfu bij Panda Apeldoorn

Nieuw in Apeldoorn. Ee kungfu school speciaal voor de jeugd in Apeldoorn. De school heet “Panda Kungfu” Apeldoorn en wordt op 24 februari feestlijk geopend in de gymzaal aan de Tormentilstraat 69, 7322KH te Apeldoorn. Deze kungfu lessen zijn geschikt voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar oud.

Het Panda Kungfu is Shaolin Kungfu maar dan voor kinderen en de unieke lesmethodes maken  de lessen zeer toegankelijk en leuk. Veel ouders doen kinderen niet gauw op een andere vechtsport of verdedigingsport dan judo. Met de Panda Kungfu school in Apeldoorn willen we laten zien dat iets anders dan Judo ook super toegankelijk kan zijn.

Wie kent “kungfu panda” nou niet? Wie heeft er nooit gehoord van kungfu panda? Bijna niemand, dus hoe leuk is het dan dat uw kind dit leuke jeugd kungfu zelf kan gaan leren?

Wat zijn de voordelen van het beoefenen van Kungfu?

Nou de voordelen zijn bij Panda Kungfu Apeldoorn met name: veel plezier hebben, spelenderwijs het kungfu aanleren, kinderen krijgen meer zelfvertrouwen een grotere lenigheid en de motoriek wordt verbetert. Ook stoeispelen in de trend van judo komen veelvuldig aan bod voor kinderen.

De lessen kinder kungfu worden door 3 ervaren instructeurs gegeven waarvan voor de structuur altijd 1 vaste instructeur bij de lessen aanwezig zal zijn. De kinderen krijgen elke woensdag middag les van 1500 tot 1600 uur.

Alle kinderen zijn welkom en het zou leuk zijn als u ook met uw kind op de opening van de panda kungfu school Apeldoorn aanwezig bent.

http://www.jeugd-kungfu-apeldoorn.jimdo.com

Onze school slogan is:

“Denk goed, denk panda”