Marmoleum Leiden

Onder de merknaam Marmoleum verkoopt het bedrijf Forbo linoleum van duurzame en hoogwaardige kwaliteit. Bij Rodenburg-Van der Meel kunt u kiezen uit een gevarieerd assortiment marmoleum in Leiden, geschikt voor zowel particuliere woningen als voor vloeren van bedrijven. Linoleumvloeren bestaan al sinds ca. 1860 en worden vrijwel overal gebruikt. Marmoleum heeft dan ook veel voordelen. Overweegt u linoleum aan te schaffen voor uw pand in Leiden kom dan gerust eens vrijblijvend kijken in de woonwinkel van Rodenburg-Van der Meel in Leiderdorp. Wij hebben een brede keus uit marmoleum en andere vloeren zoals pvc-vloeren, karpetten en laminaat.

Voordelen van marmoleum

Duurzaam marmoleum voor uw woning of bedrijf in Leiden kan worden aangeschaft in verschillende vormen: tegels, banen of panelen. Marmoleum oftewel linoleum bestaat voor 95% uit natuurproducten zoals lijnolie, houtmeel, hars en jute. Linoleum is dan ook niet belastend voor het milieu. Een linoleumvloer gaat lang mee: tot wel 40 jaar en kan goed tegen intensieve belasting. Daarbij is een marmoleumvloer ook nog eens geluiddempend. Marmoleum is niet de meeste geschikte vloer voor natte ruimtes maar daarentegen wel eenvoudig te reinigen, niet vlekgevoelig en over het algemeen goed bestand tegen krasvorming en tegen slijtage. Het verdient aanbeveling een marmoleumvloer in uw pand in Leiden regelmatig te voorzien van een nieuwe zeepfilmlaag zodat deze beschermd is tegen aanhechtend vuil.

Marmoleum en andere vloeren

Bent u op zoek naar een natuurlijk uitstraling dan kunt u naast marmoleum ook overwegen een pvc-vloer aan te schaffen. Net als marmoleum is een pvc-vloer goed bestand tegen intensieve belasting en eenvoudig te reinigen. Als uw pand in Leiden vloerverwarming heeft is de keuze voor een niet al te dikke marmoleumvloer de beste. Het beste laat u een marmoleumvloer leggen door een specialist, dit omdat marmoleum zo straks mogelijk moet worden gelegd. Bij Rodenburg-Van der Meel kiest u uit een groot assortiment vloeren waaronder ook tapijt, inloopmatten, karpetten en laminaat. U kunt bij ons ook terecht voor onder meer gordijnen, jaloezie├źn, shutters en insectenwering. Alle producten zijn beschikbaar in en om Leiden.