Magazijninrichting

Magazijninrichting

Magazijnruimte kost geld. We willen allemaal deze ruimte optimaal benutten, maar vaak blijkt dit moeilijker te realiseren dan we denken. Bij FGN Magazijnsystemen zijn we gespecialiseerd in het optimaliseren van deze logistieke processen. Door uw magazijnruimte op de juiste manier in te delen kunt u het orderpicken een stuk efficiënter maken.

 

We bieden veel verschillende middelen aan die de ruimte in uw magazijn efficiënter kunnen maken. Denk hierbij aan zowel statische als (vol)automatische systemen, maar ook aan bijvoorbeeld entresolvloeren en paternosters.

 

Onze medewerkers zijn ervaren en hebben in de loop der jaren veel complexe logistieke vraagstukken opgelost. De juiste magazijninrichting scheelt u veel tijd en geld, en als u op zoek bent naar expertise of advies bent u bij FGN Magazijnsystemen aan het juiste adres.

 

Onze werkwijze

Wij weten als geen ander dat ieder magazijn en ieder bedrijf anders is, en daarom pakken we iedere opdracht op een andere manier aan. Na een gesprek zullen we uw magazijn bekijken en analyseren, en proberen we er achter te komen welk systeem bij uw magazijn past. We verplaatsen ons te allen tijde in onze klanten en beschouwen iedere opdracht als uniek.

 

De mogelijkheden zijn bij ons groot, en omdat ons assortiment zo groot is helpen we u graag bij het maken van uw keuzes. We staan altijd open voor vragen en onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

 

Voorbeelden

Een voorbeeld van een magazijninrichting systeem is het verticale- en verrijdbare opslagsysteem. Deze stellingen combineren statische stellingen met moderne transportsystemen, en dit zorgt ervoor dat er veel minder gangpaden nodig zijn. Dit scheelt tijd, ruimte, volume en geld. Als u ons complete assortiment wilt bekijken kunt u gerust een kijkje nemen op onze website.

 

FGN Magazijnsystemen

Wilt u een kennismakingsgesprek voor vrijblijvende informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.