Lunchen Delft – Beleef voortreffelijke cultuur!

Bent u van plan binnen kort te gaan Lunchen Delft in deze Hollandse cultuur rijke dag? Dan bent u voor de lunch bij Belgisch Biercafé Belvédère aan het juiste adres! Zij hebben namelijk een voortreffelijke keuken voor lunches en diners. Daarnaast hebben zij ook een bier menukaart met heerlijke bieren uit eigen- en buurland!

Daarnaast is Delft zelf ook een erg mooie stad vol cultuur, uitstraling, geschiedenis en mooie bezienswaardigheden. Denkt u aan de interessante plekken als de Beestenmarkt, waar ook het Belgisch Biercafé Belvédère geplaatst is. Ook is er nog veel meer hierover vertel ik u dan ook graag meer!

Delft, een stad vol cultuur en geschiedenis!

Het is een perfecte stad om een daagje door te brengen. Bordenvol Hollandse cultuur, geschiedenis en architectuur. Daarnaast kunt u daar ook lunchen Delft bij het voortreffelijke Belgisch Biercafé Belvédère. Delft staat om vele kenmerkende eigenschappen bekend in Nederland.

Denkt u dan aan het alom bekende Delfts Blauw. Dit vindt u door de gehele stad terug en is hier dan ook écht een ding. Bijna iedereen kent het dan ook wel. Het is een traditie welke vele jaren gestart is en afgeleid is van het Chinese porselein. Met porseleinen borden, schotels, kopjes enzovoorts en mooie beschilderingen.

Ook vindt u in Delft interessante musea als het Prinsenhof. Deze staat dan ook bekend omdat dit de locatie is waar de vader des vaderlands, Willem van Oranje, vermoord is.

Lunchen Delft bij het Belgisch Biercafé Belvédère.

Lunchen bij Belvédère is ook een hele beleving, aansluitend op de stad en voortreffelijk. Met heerlijke lunch gerechten als warme en koud belegde broodjes, kroketten, croque’s, uitsmijters en voortreffelijke soepen.

Ook vindt u bij hen een geweldige bierkaart. Met heerlijke bieren uit ons buurland België en ook van eigen bodem. Dit is dan ook kenmerkend voor het café welke tevens een erg gezellige sfeer heeft!

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en de complete menu kaart verkennen voor het lunchen Delft? Bezoekt u dan gerust eens de website van het Belgisch Biercafé Belvédère!