Loterijen App

Loterijen App

Ongeveer elk bedrijf dat zichzelf serieus neemt heeft tegenwoordig een app. Dit geldt uiteraard ook voor loterijen. De ene app is de andere niet en er zijn een hoop app’s die weinig toevoegen. Welke loterij heeft tegenwoordig een app? Is de app ook handig en voegt het iets toe? Lees hier welke loterijen de beste app hebben en wat je er allemaal mee kunt.

Loterij uitslag

Wat je snel wilt weten is dat als mee hebt gedaan met een loterij of je iets hebt gewonnen. Je kan natuurlijk op teletekst kijken of op de website van de betreffende loterij. Maar wat is nou handiger dat snel een app openen en de uitslag bekijken en dan ook nog eens of jij een een gelukkige winnaar bent. Volgens ons is de beste loterijen voor wat betreft de uitslag de app van de Vriendenloterij. In de Vriendenloterij app kun je heel gemakkelijk zien of je de betreffende trekking wat hebt gewonnen. Wat de Vriendenloterij ook goed doet is dat de app veel extra’s biedt. Zo kun je een extra spel meespelen en zo extra kans maken op mooie prijzen. Daarnaast geeft de app van de Vriendenloterij voordelen voor leden zoals bijvoorbeeld kans op een gratis hotelovernachting.

Vormgeving app

De mooist vormgegeven app is die van de Eurojackpot. Met een mooie lay-out springt de Eurojackpot app er echt uit. Naast de uitslag kun je via de app ook heel gemakkelijk loten kopen voor de aankomende trekkingen. Ook zie je snel hoe hoog de jackpot is voor de komende trekking. Het mooie is van de app van de Eurojackpot dat je gekochte loten in de winkel ook kun inscannen. De gekochte loten staan gewoon onder jouw loten en deze neemt de app ook mee als je de uitslag controleert.