LEGO Ninjago kopen – Ervaar de mysterieuze wereld

Het is een befaamde wereld uit de bestaande LEGO collectie: LEGO Ninjago. Deze legendarische wereld bestaat uit ninja’s, helden en boeven. En jij bent degene wie geroepen is deze wereld terug te keren in een vredelievende wereld. Ben jij benieuwd naar de complete collectie en wil jij LEGO Ninjago kopen?

Dan ben jij bij Ask-Bricks24 aan het juiste adres! Zij hebben in hun webshop namelijk alles wat jij je wensen kunt op gebied van LEGO. Zo vindt jij hier ook de complete LEGO Ninjago collectie en alles wat jij nodig hebt om de wereld te redden! In dit artikel lees je hier meer over en kom je meer over de Ninjago wereld te weten.

Het LEGO Ninjago verhaal

De slangenstammen hebben de wereld van Ninjago overgenomen. Jij, meester Sensei Wu en de Ninja’s moeten tegen hen vechten. De slangenstammen Constrictai en Fangpyre zijn je vijanden en willen samen met Lord Garmadan, de broer van Sensie Wu, de onderwereld ontsnappen. Aan jou is nu de taak de wereld te redden van hun tirannie!

Meester Sensei Wu en zijn Ninja’s staan er op dit moment nog alleen voor. Jij kan ze hierbij een handje helpen. De Ninja’s Kai, Jay, Cole en de anderen willen het gevecht aangaan. De vraag die nu nog onbeantwoord rust is: Ben jij er ook klaar voor?

LEGO Ninjago kopen bij Ask-Bricks24

Door het bemeesteren van de Spinjitzu ninja kunst kun jij deze legendarische helden helpen. In de webshop van Ask-Bricks24 vindt jij alles om bij Sensei Wu in de leer te gaan. Hier kun jij namelijk alle LEGO Ninjago kopen die jij maar wensen kunt.

De speelsets bevatten een oude beschaving vol mysterie en geheimen in het thema. Help de Ninja’s en Sensei Wu in bijvoorbeeld het slangenduel of in de verloren tempel! Ook kun jij de Skybound LEGO Ninjago kopen en helpen met krachtige luchtaanvallen!

Contact

Ben jij benieuwd naar de complete collectie en wil jij LEGO Ninjago kopen? Bezoek dan snel de webshop van Ask-Bricks24 en stel je droomteam samen!