LEGO Minecraft kopen

LEGO Minecraft kopen

Iedereen kent het fenomeen Minecraft wel. Dit enorm populaire spel staat bekend om haar onbegrensde mogelijkheden, en nu heb jij ook de kans om deze virtuele wereld in het echt na te bouwen!

 

Minecraft is sinds de lancering in 2011 ongekend populair onder zowel jong als oud. De online game kent een aantal unieke eigenschappen die het spel erg onderscheidend maken. Zo maakt het bewust gebruik van een extreem laag pixelgehalte, waardoor het geheel erg simplistisch oogt. Een ander aspect dat het spel onderscheidt van andere games is de oneindige wereld waarin het zich afspeelt: dit geeft de speler een zodanig gevoel van vrijheid dat het verslavend is.

 

We hebben het grootste voordeel van het spel nog niet eens benoemd: in de wereld van Minecraft ben je in staat alles te bouwen wat maar in je opkomt. Je kunt je fantasie de vrije loop laten gaan en er zijn in de korte geschiedenis van het spel al talloze virtuele kunstwerken gecreëerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan natuurgebieden, portretten van beroemdheden en zelfs complete steden.

 

LEGO Minecraft-versie

Na de explosieve groei van Minecraft stroomden de verzoeken om een LEGO-versie al snel binnen. Van het een kwam het ander, en binnen de kortste tijd was de LEGO Minecraft-serie gerealiseerd. Wil je LEGO Minecraft kopen, dan ben je bij ASK-Bricks24 aan het juiste adres.

 

In de LEGO Minecraft-serie kun je samen met hoofdpersoon Steve op een leuke en creatieve manier jouw virtuele wereld nabouwen. Je kunt je eigen landschap creëren, compleet met lava, water en grotten. Er zijn vele varianten beschikbaar, net als in de game. Denk aan bijvoorbeeld sneeuw, woestijn en jungle.

 

Er zijn zoveel mensen die LEGO Minecraft kopen dat het intussen een lopende serie is geworden die zich blijft uitbreiden. De keuze wordt dus almaar groter!

 

Wil je LEGO Minecraft kopen, of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

This entry was posted in .