LEGO Chima kopen – Ontdek een legendarische wereld!

Wil jij meer weten over de wereld van LEGO Chima? Wil jij alles van de collectie te weten komen en LEGO Chima kopen? Dan ben jij bij Ask-Bricks24 aan het juiste adres beland! In deze webshop vind jij namelijk alles wat jij je van LEGO wensen kunt.

De ‘Legends of Chima’ is een geweldige collectie van LEGO met een compleet nieuw en eigen verhaal. In dit artikel lees jij hier een stuk meer over en kom jij alles te weten over Chima. Chima is namelijk een mysterieuze wereld welke veel geheimen schuil houdt.

Legends of Chima

Het land van Chima, een ooit in harmonie levende samenleving van acht stammen is uitgelopen om een oorlog. Na het ontdekken van de zeldzame grondstof Chi barstte de oorlog los. Omdat dit grondstof zowel leven als verderf kan brengen strijden de acht stammen hierom. Om te voorkomen dat er zowel goed als kwaad mee gedaan wordt door de verschillende stammen.

Jij en het groepje helden strijden voor gerechtigheid. Zij begrijpen de ware aard van de grondstof en zijn zich dan ook erg bewust dat misbruik van Chi tot de ondergang van Chima kan leiden. Om dit te voorkomen strijd jij dus voor een veiligere wereld. Help jij hen de ondergang van onze planeet te voorkomen?

Lego Chima kopen bij Ask-Bricks24

De uiterst dappere helden hebben jouw hulp nodig. Echter hebben zij hiervoor wel hun materieel voor nodig. In de webshop vindt je alles van de CHIMA collectie wat jij nodig heb om de strijd aan te gaan. Van de meest legendarische voertuigen tot de gevaarlijkste vijand. Bij Ask-Bricks24 hebben ze het.

Zo vindt je in de webshop de bevroren Mammoetvestiging waar jij  samen met de helden vecht tegen het kwaad. Zet bijvoorbeeld Razar’s Chi Raider in om te vechten tegen de slechteriken. Razar scheert met de Chi rader door de lucht. Ook beschikt hij over wel vier raketten en een bergruimte en is het complete voertuig verstelbaar!

Contact

Wilt jij LEGO Chima kopen en ben je benieuwd naar de complete collectie van Chima? Bezoek dan gerust eens de webshop van Ask-Bricks24 en ontdek deze wereld van legendes!