Legionella besmetting

Legionella besmetting

Een legionella besmetting is een vervelend probleem waar niemand op zit te wachten. Indien u last heeft van een legionella besmetting is het van levensbelang dat dit probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. Dit moet op een deskundige en professionele manier plaatsvinden, en daarom is Purus B.V. uw beste optie.

 

Een legionella besmetting kan in veel situaties voorkomen. Plekken waarin de legionella-bacterie kan groeien zijn bijvoorbeeld koeltorens, keerkleppen, waterreservoirs en luchtbehandelingskasten. Wij raden u sterk aan om dit soort plekken door Purus B.V. te laten controleren en te laten reinigen.

 

Legionella voorkomen

Een legionella besmetting valt gemakkelijk te voorkomen door regelmatig uw uw installaties, reservoirs en/of tanks te laten reinigen. Bij bijvoorbeeld opwarming of onregelmatig gebruik ontstaat er biofilm (microbiologische vervuiling). Deze vervuiling is een voedingsbodem voor legionellabacteriën, alsmede vele andere soorten bacteriën. Dit beïnvloedt onder meer de kwaliteit van uw drinkwater.

 

Onze werkwijze

Purus B.V. is gespecialiseerd in het reinigen van water en lucht. Als u kampt met een legionellaprobleem kunnen wij u dit probleem uit handen nemen. Het reinigen van water is een nauwkeurig proces dat zorgvuldigheid en expertise vereist. Onze medewerkers zijn uitsluitend professionals die veel ervaring hebben in het reinigen van water. We zullen er alles aan doen om uw drinkwater drinkbaar te houden.

 

Bij Purus B.V. staan een aantal aandachtspunten centraal, waarvan professionaliteit de belangrijkste is. We weten precies welke stappen er ondernomen moeten worden wanneer we een legionella besmetting tegen het lijf lopen. We hebben in het verleden al veel partijen mogen helpen met reinigen, waaronder bijvoorbeeld ziekenhuizen, verpleeghuizen en woningbouwverenigingen. Onze expertise en deskundigheid hebben er voor gezorgd dat we in de loop der jaren zijn uitgegroeid tot een begrip op het gebied van lucht- en waterreiniging.

 

Heeft u last van legionella en wilt u er vanaf? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag!

This entry was posted in .